perjantai 2. syyskuuta 2016

Onko lyhyet hiukset tylsät?

Monta vuotta luulin, että kun on lyhyet hiukset, niin ne on vaan lyhyet hiukset. Muutama vuosi sitten ystäväni avasi silmäni. Hän on teatteri-maskeeraaja ja hallitsee myös hiusten laiton. Hän sanoi minulle, että kyllä lyhyetkin hiukset saa vaikka kiharalle. Hän kiepautti minulle silloin sellaiset "tule luokseni kiharat". Se oli silmiä avaava kokemus. Olin mennyt vuosia samalla tyylillä, enkä edes tajunnut, että lyhyille hiuksille voi tehdä vaikka mitä. Sen jälkeen olen tiennyt.

Minuthan tunnetaan nykyään siitä, että mun hiustyylini muuttuu usein ja värikin saattaa vaihtua pinkistä blodiin tai harmaasta siniseen. Ihan oman fiiliksen mukaan. Nyt olen mennyt taas kesän tällä blondilla sävyllä.

Nykyään mietin kampaajani kanssa sitä, että miten hiukset leikataan niin, että ne ovat helposti muunneltavissa leikkausten välissä. Paras leikkaus on sellainen, että se muuntuu moneksi. Kävin viime viikolla kampaajalla ja olin lopptulokseen enemmän kuin tyytyväinen.
Tällä kertaa vedettiin sivut lyhyiksi molemmin puolin ja päältäkin hiuksia lyhennettiin reilulla kädellä. Olin todella ihastunut lopputulokseen. Alkuun ENNEN kuvaa ja lopuksi JÄLKEEN.

lyhyet hiukset - 1
lyhyet hiukset - 1 (1)lyhyet hiukset - 1 (3)
Lyhyissä hiuksissa on se hyvä puoli, että ne kasvaa nopeasti. Lyhyiden hiusten kanssa voi siis leikitellä aika rohkeasti.
Kyllä nyt taas kelpaa seuraavat neljä viikkoa. Ihastuin malliin niin, että se saattaa olla vielä toisenkin leikkausvälin jälkeen sama.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.