torstai 8. syyskuuta 2016

Pellavaisia huiveja ja huulipunaa

Aiemmin kun blogini oli oman domainin alla kirjoittelin enemmän asuistani ja siitä, että miten yhdistelen värejä asuuni. Nyt on jäänyt vähän vähemmälle asuista kirjoittaminen. Yritän kuitenkin ainakin kerran viikkoon ottaa mukaan tännekin blogiini asut, koska "vanhat" lukijat niitä kaipaavat.

Taiteiden yönä Kampin Narinkkatorille tuli kädentaitajia  ympäri Suomea. Yksi Narinkkatorille tulleista oli lestijärveläinen Paula Tiala, jonka tuotenimi on Paulanka. Paulanka valmistaa pellavaisia yläosia.  Sanoin Paulalle Kampissa, että mulla on paha tapa, että aina kun näen hänet, niin ostan häneltä kaksin kappalein samanlaisia tuotteita (eri väreissä). Niin kävi myös tälläkin kertaa. Paulalla oli uusi huivimalli ja ihastuin huiviin taas niin paljon, että ostin lilan ja sinisen huivin tuomaan väriä mun mustaan asupohjaani. Huiveissa on niskan kohdalla kiva rypytys, joka tuo huiviin kivan yksityiskohdan.
Paula suunnittelee itse mallit, värjää pellavat ja valmistaa ne itse. Sitten vielä siinä sivussa hän käy myymässä tuotteitaan markkioilla ja erilaisissa kädentaitotapahtumissa. Kädentaitajilta saa usein yksilöllisiä vaatteita ja asusteita. Siksi minä usein heiltä ostankin tuotteita.

Ihmiset pitävät mua värikkäänä ihmisenä, mutta kuitenkin perusvärini on usein musta tai tummansininen. Värit tulevat huiveilla ja koruilla. Niin kun tälläkin kertaa.  Lila on nyt ihan selvästi tämän syksyn värejä ja sehän passaa minulle, koska tykkään lilasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipunakin piti taas sävyttää asun kanssa yksiin eli lilaa sekin. Tänä kesänä on matkaan tarttunutkin monta hyvää lilan sävyistä huulipunaa, joten kyllä nyt kelpaa yhdistää asuun sopivat punat.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.