lauantai 24. syyskuuta 2016

Täydellisen ihana yllätys - kiitos

Joskus voi tapahtua jotain sellaista, että joku ihminen yllättää sinut totaalisen ihanasti, ihan tavallisena arkisena päivänä ja ihan yllättäen. Näin minulle pääsi tapahtumaan eilen. Entinen työkaverini Mari aloitti 9 kuukautta sitten neulomaan itselleen Viuhka-huivia Novitan ohjeella. Me muutkin työkaverit ihailimme tuota mallia jo silloin, kun hän aloitti neulomisen. Pari päivää sitten hän lähetti kuvan valmiista huivista. Siinä taas huokailtiin työkavereiden kanssa, että on se vaan NIIN upea. Katseltiin jo taas toistamiseen itsekin ohjetta, että josko itsekin aloittaisi huivin tekemisen. Itseäni vaivaa aikapula, en olisi saanut sitä varmaan valmiiksi kahdessakaan vuodessa.

Mari laittoi toissapäivänä viestiä ja mietti, että minkähän vaatteen kanssa tuota huivia oikein voi käyttää? Itse näin jo miljoona tapaa huivin käytölle. Hän vielä huikkasi, että jos ei keksi käyttöä huiville, tuo sen mulle. Olin siinä vaiheessa, että "älä nyt höpsi".
Eilen aamulla Mari yllättäen tuli naapuritalosta käymään työpaikallani ja toi kassissa mulle huivin. Kun tiedän, että mikä työ on huivin tekemisessä ollut, niin en olisi halunnut ottaa lahjaa noin vaan vastaan. Täytyy sanoa, että tämä huivi tulee kyllä omalla kohdallani ihan ehdottomasti todella käyttöön. Tämä on yksi suurimmista lahjoista mitä vaan voi saada. Tiedän huivin arvon ja tiedän tunnit, joita tämän tekemiseen on käytetty. Arvostan.
Jos Mari vielä tietäisi, että kuinka monta työkaveria mut päivän mittaan pysäytti ja tietäisi, että kuinka paljon kehuja huivi sai, niin varmaan voi vielä kaduttaa. Tosin muistin kertoa kaikille, että kenelle kiitos huivista kuuluu.

viuhka-huivi-novita-1-1 viuhka-huivi-novita-1-3 viuhka-huivi-novita-1-2 viuhka-huivi-novita-1

Mietin, että miten olen ansainnut näin ihania työkavereita sekä exiä että nyxiä. Koko ajan tulee yllätyksiä tavalla tai toisella.
Nyt taitaa alkaa myös lukijoiden "puikkohammasta" kolottamaan? Vaiko? Työkaverit ainakin alkoivat kaivamaan puikkojaan jo esiin.

Kiitos Marille tästä lahjasta. On kultaakin arvokkaampi lahja. 

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.