tiistai 27. syyskuuta 2016

Yö messukeskuksessa

 I love me messut on minulle aina vuoden kohokohta. Messut, joita alan odottamaan heti edellisten messujen päätyttyä. Minulla on ollut kunnia päästä messujen VIP-bloggaajaksi jo neljättä kertaa peräkkäin. Muistan vieläkin sen ensimmäisen kerran, kun sain tietää, että minut oli valittu messujen VIP-bloggaajaksi vuonna 2013, olin hyvin otettu kunniasta. Ajattelin, että ihanaa, että messukeskus osaa antaa arvoa myös keski-ikäiselle bloggaajalle. Seuraavina vuosina minua on aina pyydetty mukaan messukeskusen taholta. Viime vuonna nauroimme messukeskuksen henkilökunnan kanssa, että olen messujen oma maskotti.

i-love-me-2016-1
Siinä on etunsa kun on päässyt useamman vuoden olemaan bloggaajana kyseisillä messuilla. Hyötyä näytteilleasettajille, koska monet ovat oppineet tuntemaan minut ja hyötyä messukeskukselle, koska he ovat oppineet tietämään, että miten työskentelen. Hyötyä on myös minulle ja lukijoille, koska opin joka vuosi uusia kivoja vinkkejä, joita voin jakaa hyvissä ajoin etukäteen ennen messujen alkamista. Toistan aina, että messuista saa aina eniten irti silloin, kun etukäteen valmistautuu messutarjontaan. Minä tutkin usein etukäteen suurennuslasin kanssa näytteilleasettajat ja myös messutarjoukset.
Yö messukeskuksessa I love me -messuilla 2017
Viime vuonna minä ja Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa olimme mahtava tiimi. Kolme päivää vietimme messuilla aamusta iltaan. Viimeisenä messupäivänä seisoimme messukeskuksen rappusten ylätasanteessa ja katselimme messuvilinää. Sanoin Tiialle, että "tiedätkö, että olisi muuten aika kiva yöpyä messukeskuksessa". Sitten aloimme yhdessä miettimään, että eräällä osastolla on iglu, että siellä voisimme nukkua ja yöllä voisimme tutustua näytteilleasettajien tarjontaa. Voi, että se tuntui meistä heti ihan mahtavalta idealta. Meitä nauratti kovasti ajatus. Kuitenkin olimme molemmat heti ihan tosissaan ajatuksemme kanssa. Omasta mielestämme tämä idea oli ihan mahtavan hyvä. Tiedättekö sen tunteen kun toinen sanoo jotain ja toinen jatkaa sun juttua. Näin meille tässä kävi.
i-love-me-2016-1-5

Sitten lähdimme kahville messujen lehdistökeskukseen. Siellä istuikin messukeskuksen tiedottaja Riikka. Minä sitten heitin Riikalle heti lennosta meidän mahtavan idean ja näin, että Riikankin silmiin syttyi kipinä.

Kului puoli vuotta ja messukeskus kutsui bloggaajia palaveriin miettimään syksyn messujen ohjelmaa. Siellä otimme taas tämän ideamme esiin ja päätimme, että nyt muutkin bloggaajat pitää saada innostumaan meidän ideasta sekä messukeskuksen väki. Olimme Tiian kanssa keskenään puhuneet aiheesta  aina silloin tällöin. Tuossa tilaisuudessa messukeskuksen suunnitteluväkikin sitten lopulta taisi ottaa kopin ideallemme. Idea oli mahtava, mutta silti ajattelin, että voisiko se koskaan toteutua.

Nyt kuitenkin tämä idea toteutuu ja meillä on siis ihan mahtava tilaisuus päästä kokemaan yö messukeskuksessa. Kun olen tiennyt tämän asian nyt puoli vuotta, että tämä toteutuu, niin on ollut todella vaikea pysyä housuissaan. Tiian kanssa odotamme kovasti tätä yötä. Tiedän, että ihan heti ei tällainen tilaisuus toistu. Tästä tulee niin mahtavaa ja suunnittelemme pitävämme lukijat ihan varmasti ajan tasalla tuon yön aikana. Saattaa olla, että messukeskuksessa ei tuona yönä nukuta.
Välillä on hyvä puhua ääneen ideoitaan, tämä oli taas oiva esimerkki siitä, että ideat on tehty toteutettaviksi.

Tästä tulette kuulemaan varmaan monissa kanavissa. Tämä juttu on nyt ihan spesiaalia. Tuskin jaksamme odottaa.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.