sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Gluteenittomia löytöjä kahviloista

Syksyn aikana on tullut katsastettua taas kahviloita. Ajattelin vinkata muutamia kahviloita ja sieltä löytyneitä gluteenittomia tuotteita. Syksyllä on ollut ilo huomata, että kahviloihin on tullut vähän erilaisempia vaihtoehtoja pakastetuotteiden rinnalle. Mielelläni näitä jaan muidenkin tietoon. Kahvilavinkit ovat aina tervetulleita.

Sanomakahvila Fazer (Helsinki Sanomatalo) tarjosi gluteenittomana täytettyä rieskaa. Näitä oli valmiina tarjolla kahdella eri täytteellä.

gluteeniton-suositus-1
Heillä olisi ollut tarjolla myös mutakakkua. Tämä näytti herkulliselta, mutta halusin tuolloin valita suolaisen vaihtoehdon. Tarjolla olisi ollut myös smoothieita.
gluteeniton-suositus-1-1
Viime viikolla olin menossa kynsihuoltoon Kalevankadulle ja piipahdin Agata Bakeryn kahvilaan (Annankatu 22) hakemassa mukaani vähän suolaista välipalaa. Valitsin gluteenittoman vegesämpylän mukaani.
gluteeniton-suositus-1-3
Juuri tuolloin oli Agata Bakeryssa tarjolla myös uunituoreita korvapuusteja. Niitä ei voinut vastusta, vaan pakko oli ostaa mukaan. Täytyy sanoa, että nämä oli kyllä parhaimmat maistamani gluteenittomat korvapuustit ikinä.
gluteeniton-suositus-1-4
Kävimme jokunen viikko sitten mökillä. Lohjan ABC:llä olevasta Deli Baker's leipomosta löytyy vitriinistä gluteenittomia leivonnaisia. Ostin testiin prinsessaleivoksen, joka maistui hyvältä.
gluteeniton-suositus-1-2
Sokos-tavaratalo Helsingissä Coffee House -kahvilassa oli iloinen yllätys vitriinissä. Sieltä löytyi rasiassa olevaa gluteenitonta porkkanakakkua. Sen lisäksi valitsin kinkkupiiraan, joka oli tilaustuote kassalta. Porkkanakakku syötiin miehen kanssa puoliksi.
roberts-coffee-1
Aina pitää pitää silmät auki kun liikkuu jossain kaupungilla. Ihania gluteenittomia löytöjä. Poiketkaa tekin kahvilla.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.