torstai 6. lokakuuta 2016

Hautausmaan rauhassa

Jos minulta nuorempana kysyttiin, että missä minä asun? Vastasin aina, että Malmin lentokentän ja hautausmaan välissä. Siihen väliin mahtui asumalähiö, jota kukaan ei tiennyt ja siksi oli helpompi mainita maamerkkeinä nämä kaksi kohdetta, jonka varmasti monet tuntevat. Hautausmaa on siksi tullut minulle tutuksi juo nuoruudestani. Katselimme aina ikkunasta kuinka hautausmaalla säikyihvät kynttilät pyhämiestenpäivänä sekä jouluna. Kynttilämeri näkyi vielä siihen aikaan hyvin kauas, kun ympärillä ei ollut sellaista puustomäärää, mitä on tänä päivänä.

Malmin hautausmaalla on isovanhempieni ja oman isäni haudat, joten hautausmaa on tuttu paikka vieläkin.

Syksyn tultua alkaa veri vetämään hautausmaalle kuvaamaan. Kävimme jokunen viikko sitten hautausmaalla kuvaamassa.  Kaivon kaapistani mun mokkabuutsit jalkaan ja olin ostanut juuri hapsuneuletakin, joka sopi hyvin syksyn teemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka hautausmaa on tuttu jo liki 50 vuoden ajalta, löysin sieltä vielä yhden kuvauskohteen, mitä en ollut aiemmin nähnyt. Näköjään ihan joka korttelia ei ole tullut hautausmaalla koluttua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosittelen hautaumaalla kävelemistä, siellä on ihan oma rauhallinen fiilis. Siellä mieli rauhoittuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hautausmaa-1

Huomasinkin, että buutseista oli toinen korkolappu lähtenyt, joten tuleekin sitten suutarin keikka, ennen kuin saan saappaat kunnolla käyttööni.


Rauhallisia syyspäiviä kaikille ja nautitaan syksystä ja sen kauneudesta.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.