lauantai 15. lokakuuta 2016

Mahtava The Blog Awards Helsinki gaala

Pähkäilin tuossa pari päivää sitten The Blog Awards Helsinki gaalaan asua ja löysin kuin löysinkin sen sitten lopulta omasta vaatekaapistani. Käyn niin vähän juhlissa, että montaa juhlamekkoa ei sieltä löydy. Kun kuitenkin omistaa vähintään sen yhden, niin sehän riittää, jos se vaan on mieleinen. Olen joskus kolme vuotta sitten saanut Masai Clothing pitsisomisteisen mekon ja se on jo monet juhlat nähnyt. Vaihtelen mekkoon vain asusteita ja aina se on ikään kuin uusi mekko.

Mekkoon yhdistin Ruususen hepenet valmistaman raakasilkkihuivin, jossa on huovutetut ruusukoristeet. Koruiksi valitsin Coruu -valmistajan silikoniset rannekorun ja korvikset. Jalkaani laitoin tällä kertaa ihan mukavuussyistä matalakantaiset hopeasomisteiset kengät. Paras valinta juhliin, kun joutuu olemaan jaloillaan koko illan.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-3

the-blog-awards-helsinki-2016-1-4

Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia tuli hakemaan mut juhliin ja halusin, että hänkin vähän poseeraa juhla-asussaan mulle.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-6

Suuntasimme The Blog Awards Finland 2016 gaalaan, joka järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Tapahtumapaikkana oli upea A-lehtien talo Kulosaaressa.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-7

Olimme sopineet, että menemme juhliin ihanaisen Souliinan blogin Pauliinan kanssa. Kutsuttuna oli aika hyvä edustus 40+ bloggaajia.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-8

the-blog-awards-helsinki-2016-1-9

Heti kun pääsimme sisään, niin mehän tapasimme maailman ihanimmat tyypit eli Kaikki paketissa blogin Janin ja Aleksin. Niin ihania tyyppejä, että olen päättänyt adoptoida - molemmat. Näiden kanssa huumorinkukka kukkii.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-17

Viime vuonna saatiin otettua niin hyviä vessaselfieitä, että päätimme tehdä sen uudestaan, nyt vähän isommalla porukalla. Kuvassa Tiia, Beach House Kitchen Heli, Pauliina ja Optimismia ja energiaa blogin Katja.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-12

Mulle niin tärkeät Tiia ja Heli ja  yritimme uudestaan viime vuoden kuvien tunnelmaa. Ihan hyviä kuvia tuli myös nyt. Välillä voi heittää itseään peliin ja hassutella.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-13

Tubevideoita ei tällä kertaa tehty, mutta palkintojen jaon kuvasin Facebook live-lähetyksenä ystäville, jotka eivät paikalle päässeet.

img_7829

Kaikki paketissa ja tädit tubettaa. Ajattelimme, että josko voisimme joskus tehdä jotain kivaa yhdessä. Se jää nähtäväksi, että mitä keksimme.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-23

Ilta oli täydellisen hyvin onnistunut. A-lehtien juhlassa kaikki asiat oli niin tarkkaan harkittuja ja ihmisillä oli juhlissa niin hyvä fiilis.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-26

Palkintogaala huipentui niin mahtavaan ilotulitukseen. Upea esitys ja huikea ilotulitus.

the-blog-awards-helsinki-2016-1-19
the-blog-awards-helsinki-2016-1-24

Tästä illasta jäi päällimmäisenä mieleen myös se, että kuika huikeaa porukkaa näissä piireissä liikkuu. Oli ihana kun tuollaiset 30+ miehet tulivat nykimään hihasta ja sanomaan, että "pidä tuo asenne, oot mahtava". Mahtavaa palautetta.

Täytyy sanoa, että näin hyvin järjestetyssä gaalassa on ollut ilo vierailla. Toivottavasti ensi vuonna uudestaan.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.