torstai 13. lokakuuta 2016

Mitä nainen laittaa päälleen, jos ei ole mitään päällepantavaa?

Juhlat on taas tulossa ja asukriisiähän se pukkaa väistämättä päälle. The Blog Awards Finland 2016 gaala on perjantaina ja asusta ei tietenkään tietoa. Maanantaina oli noiden tv- ja radiolähetysten välissä vähän luppoaikaa, joten ajattelin käydä sovittamassa mustia mekkoja. Kävin ensiksi Stockalla ja kokeilin Junarosen mustaa mekkoa. Oli muuten aika hyvä, mutta mietin, että olisiko se ollut himpun liian pitkä mulle, kun helma meni polven alapuolella. Kun olen tällainen metriheikki, niin mun mekot pitäisi jäädä polven yläpuolelle. Muuten mekko oli kyllä aika hyvä. Mekko jäi vielä kauppaan. Tähän olisin yhdistänyt huivin peittämään käsivarret.

junarose-1

junarose-1-1

maiju-1

Seuraavaksi suuntasin Sokokselle ja löysin mustan mekon, jossa oli pitsihihat.

maiju-1-1

Muuten hyvä, mutta mun perälisto jotenkin nousi esiin. Tosin mulla oli kokeiluvaiheessa pitkikset jalassa. Olisi ollut parasta, jos olisi kokeillut suoraan litistävän alusmekon kanssa. Näin olisi saanut paremman kokonaiskuvan istuvuudesta.

gaalamekko-1

Tykkäsin kyllä mekosta muuten. Kovasti mietin, että otanko vaiko enkö ota. En sitten ottanut.

gaalamekko-1-1

Kävin vielä Flashissa. Tämä ei ehkä ihan tähän asukoodiin sopiva ellen sitten olisi tätä yhdistänyt esimerkiksi ylimmän mekon kanssa. Tämän puseron ostin, koska se oli täydellinen mulle tai no hihat vähän liian pitkät, mutta ne pystyi hyvin nostamaan hieman ylemmäksi.

flash-pusero-1

Puserossa oli ihana pystykaulus. Näin heti tälle puserolle monta käyttötarkoitusta. Siksi lähti mukaani.

flash-pusero-1-1

Gaala on perjantaina ja edelleenkin siis mekko ostamatta. No onhan tässä vielä päivä aikaa. Joten ei mitään kiirettä. Saattaa siis olla, että marssin vaatekaapilleni ja musta vanha mekko sieltä lopulta menee päälleni.

Tämä naisen elämä on aina niin vaikeeta ja koskaan ei ole mitään päällepantavaa. Eiks ni? Jännittääks teitä yhtään, että löydänkö mekon vaiko en? Mua ihan pikkasen jännittää.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.