tiistai 11. lokakuuta 2016

Päivän aloitus Studio55 ohjelmassa

Eilen aamulla suuntasin työpaikan sijasta itseni MTV3:n studiolle ja tarkemmin sanottuna Studio55:n aamuohjelmaan. Aiheena aamun keskusteluissa oli gluteeniton trendi vai sairaudenhoitoa. Itse olin ohjelmassa keliaakikkona eli kertomassa, että mitä se tarkoittaa omakohtaisesti. Raakel Lignellin johdolla keskusteltiin aiheesta ja Keliakialiitosta mukana oli  laillistettu ravitsemusterapeutti Henna Lehikoinen.
Henna laittoi minulle perjantaina viestiä ja soittelimme illalla. Sovimme treffit keskustaan maanantaiaamulle ja suuntasimme sitten yhtä matkaan aamuohjelman nauhoituksiin. Oli ihana tutustua Hennaan, huumorintajumme kohtasi heti. Hyvällä fiiliksellä valmistauduimme haastastteluun. Meidän meikkiä ja hiuksia hieman laitettiin ammattilaisten toimesta. Sitten olimme valmiita koitokseen.

studio55-keliakia-gluteeniton-1

Kun odottelimme meidän vuoroamme Henna bongasi Antti Holman ja sanoi, että "voi haluaisin kuvaan Antti Holman kanssa". Sanoin Hennalle, että ei mitään hätää, mä hoidan tämän. Voi kun tuo Antti on niin ihana ja hauska. Melkein yhtä hauska kuin minä.

studio55-keliakia-gluteeniton-1-1

Mitäs me blondit (Raakel Lingell ja allekirjoittanut).

studio55-keliakia-gluteeniton-1-2

Lähetys meni mielestäni hyvin. Kun se oli ohi, alkoi puhelimen viestikentät paukuttamaan kuvia. Ystävät lähettivät kuvakaappauksia ja fanikatsomokuvia.
Kehuja tuli kovasti meikistä ja hiuksista. Ammattilaiset hallitsee hyvin nämä hommat. Pitää varmaan palkata kotiin jokaiselle aamulle meikkaus.

studio55-keliakia-gluteeniton-1-3

Tämän kuvan edessä melkein pakahduin. Ihanan Nelkytplusmamin ihana Amos. Heli lähetti kuvan ja kirjoitti, että "täällä pieni katsojakin hurrasi". Voi, että tuo Amos on niin ihana ja on hurmannut Maiju-tädin ihan kokonaan.

amos-1

Lähetyksen jälkeen söin aamupalaa, koska en halunnut syödä ennen lähetystä. Pelkään aina, että jos syön ennen kuvauksia on hampaan välissä taatusti gluteenitonta leipää. Tarjolla oli NIIN parhaimman makuista sämpylää. Kun tätä tarpeeksi kehuin, niin keittiöstä käytiin henkilökunnan toimesta tarkistamassa, että kenen valmistajan leipää tämä on.  Kyseessä oli Branderin jyväsämpylä. En ollut tätä aiemmin maistanut, mutta oli todella hyvä sämpylä. Voin syödä toistekin.

studio55-keliakia-gluteeniton-1-4

Aamupala maistui todella hyvältä tämän koitoksen jälkeen.

studio55-keliakia-gluteeniton-1-5

Studio55 ohjelma on katsottavissa heidän nettisivuiltaan täältä.

Tämän jälkeen suuntasin vaaatekaupoille shoppailemaan ja siitä sitten mentiin vielä Minäkö keski-ikäinen Tiian kanssa seuraavaan kohteeseen eli radiohaastatteluun toisista asioista. Radio Aalto haastatteli meitä aikuisbloggaamisesta ja I love me messuille osallistumisesta. Siitä saatan kirjoittaa huomenna.

Aurinkoa kaikkien päivään.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.