torstai 27. lokakuuta 2016

Ping Helsinki - suurta ja mahtavaa

Muistan vieläkin sen hetken kun ensimmäistä kertaa kuulin Ping Helsinki tapahtumasta. Sain sähköpostiini kutsun, jossa kehotettiin hakemaan ensimmäiseen Ping Helsinki tapahtumaan Cornet curuksi. Pistin hakemuksen silloin heti vetämään, koska jotenkin vaistoni sanoi, että tässä on jotain sellaista mitä Suomeen oli kaivattu. Tapahtumaan oli sisällöntuottajien lisäksi tulossa Business Hippieitä (yrittäjiä). Olin onneni kukkuloilla, kun olin yksi niistä valituista, jotka pääsivät mukaan ensimmäiseen Ping Helsinki tapahtumaan, se järjestettiin 27.3.2015 Eckerö Line Finlandialla ja Solo Sokos Hotel Estoriassa Tallinnassa. Tuo ensimmäinen tapahtuma avasi silmäni sille, että miten blogiyhteistyötä tehdään ja miten sitä ei missään tapauksessa tule tehdä. Tuon tilaisuuden jälkeen opin sanomaan selkeämmin sen, että mitä itse haluan.

Ensimmäisen tapahtuman takana oli neljä upeaa naista. Heistä tuli heti sellainen fiilis, että tässä on todella huipputiimi ja he tietävät mitä he haluavat. Nämä naiset olivat Inna-Pirjetta Lahti, Aku Varamäki ja Marinella Himari sekä Sanna Salovuori.  Miten syntyi ensimmäinen Ping Helsinki, tarina löytyy täältä.

Ensimmäisestä Ping Helsingistä jäi käteen mielettömän hyvä fiiilis ja paljon upeita uusia ystäviä. Sen seurauksena on syntynyt paljon mahtavia juttuja, joissa olen itsekin saanut olla mukana. Yksi niistä on Nelkytplusblogit-yhteisö.

Toinen Ping Helsinki tapahtuma järjestettiin 13.5.2016. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Kirkkonummella Långvikissä. Tapahtuma oli kasvanut ensimmäisestä tapahtumasta jo huomattavasti. Oli mahtava päästä mukaan myös tälläkin kertaa.
Ping Helsinki Apbassadorit
Tänä vuonna minulla oli ilo päästä Ping Helsinki Ambassadoriksi eli Ping Helsinki lähettilääksi.  Mitä se sitten tarkoittaakaan? PING Helsinki Ambassadors -verkosto on vaikuttajamarkkinoinnin tehotiimi. Tuomme omaa osaamistamme mukaan toimintaan ja katsomme, että mitä saamme yhdessä aikaiseksi. Tarkoitus oli koota mahdollisimman erilaisista ympäristöistä tällainen tehotiimi ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää. Muutama ambassador oli estynyt pääsemästä paikalle kun kokoonnuimme ensimmäistä kertaa tiimin kesken.
ping-helsinki-ambassador ping-helsinki-ambassador-2

Ping Helsinki kokoonpano on hieman muuttunut ensimmäisestä vuodesta eli mukana nykyään on Inna-Pirjetta Lahti, Aku Varamäki, Sanna Salovuori ja Emmi Nuorgman. Ihan mahtava naisnelikko, uskon, että tämän tiimin voima on kantava. Vahvoja naisia, joilla on usko tapahtumaan ja usko siihen, että tästä tulee vuosi vuodelta suurempaa. Minä uskon näihin naisiin.

Kannattaa seurata Ping Helsinki sivustoa. Marraskuun puolessa välissä varmasti selviää jo enemmän, että mitä, missä ja milloin on seuraava Ping Helsinki tapahtuma. 

Oli mahtavaa päästä tällaisen tehotiimin jäseneksi. Someihmiset ovat kyllä niin hyviä heittäytymään ja aina mukana pieneen hassutteluun.
ping-helsinki-ambassadorit-1

Kokouksemme järjestettiin Jätkäsaaressa sijaitsevassa uudessa Clarion hotellissa. Kävimme katsomassa Skybarin upeat näkymät, jotka ulottuivat läpi Helsingin. Pitää varmaan jossain vaiheessa käydä katsastamassa hotelli kunnola. Tiedän, että paljon jäi vielä näkemättä tästä hotellista

clarion-hotelli-helsinki-1

Jääkää siis kuulolle. Ping Helsinki sivustoa kannattaa seurata. Marraskuun puolessa välissä varmasti on enemmän tiedotettavaa näistäkin asioista.
Minä ainakin odotan yhtä innolla vuoden 2017 Ping Helsinki tapahtumaa, kuin näitä kahta aiempaakin. Tästä tulee jotain suurta ja vielä suurempaa kuin aikaisemmin.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.