sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Rakkauden tekoja ilman sanoja

Tiedättekö, että rakkauteen ei tarvita aina sanoja, ne voivat olla myös tekoja. Rakkautta pitää osata lukea toisesta ihmisestä, vaikka hän ei joka päivä hokisi rakastavansa sinua. Olen joskus kertonut, että arjen rakkautta voi olla hyvinkin pieniä tekoja. Tekoja sen toisen lähimmäisen puolesta.

Miehelläni on hyvin erilaiset työvuorot kuin itselläni ja siksi hän on usein viikonloppuisin töissä. Arkikin on välistä kiireistä ja välillä nähdään vain ohimennen. Eilen (lauantaina) heräsin aamulla kun hän lähti töihin klo 6.30. Hän toi minulle pienen lahjapussin, vaikka minulla ei ole mitään päiviä. Tällainen koru paljastui pussista, oli ostanut sen minulle viikko sitten.

koru-2-1

Joskus olen saanut kesken päivän mansikoita töihin. Pieniä arjen asioita. En tarvitse enempää, teot riittävät puhumaan puolestaan.Itsekin välistä yllätän mieheni milloin jollain hyvällä leivonnaisella tai joskus kutsun hänet leffaan kanssani yllättäen. Arkisia asioita, mutta niistä pitää osata aistia se toisesta välittäminen.

Eilen mieheni töistä päästyä meidän piti lähteä kauppaan, hän sanoi, että käydään ensiksi yhdessä paikassa. En kysellyt enempää, vaan avoimin mieli lähdin mukaan. Mihin hän vei minut? Hän vei minut katsomaan syksyn väriloistoa Metsälään. Hän tietää, että rakastan luontoa, luonnon kuvaamista ja aistin voimakkaasti nämä pienet kauniit asiat. Halusi ilahduttaa minua tällä väriloistolla.

metsa%cc%88la%cc%88-1-2

metsa%cc%88la%cc%88-1-3


metsa%cc%88la%cc%88-1-6

metsa%cc%88la%cc%88-1-7

metsa%cc%88la%cc%88-1-4

Pieniä asioita, mutta tärkeitä asioita arjessa.

Sanat ovat tärkeitä, mutta teot puhuvat puolestaan. Muistakaa aina jollain tavalla näyttää sille kumppanillenne, että olette toisillenne tärkeitä. Tieto on tärkeää toiselle ihmiselle, se miten sen kerrot on oma asiasi, kunhan puolisosi vain ymmärtää sanomasi.
Kohtele kumppaniasi hyvin ja näytä, että hän on sinulle tärkeä. Näin voitte saavuttaa yhdessä sen pitkän onnellisen elämän Onnellisuus on kuitenkin se tavoiteltavin asia elämässä. Ilman sanoja tai tekoja, voi olla, että yhteinen matkanne jossain vaiheessa katkeaa.

Välitä siis läheisestäsi ja näytä se hänelle.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.