maanantai 17. lokakuuta 2016

Saako aikuinen nainen käyttää värejä?

Joskus olen joutunut arvostelu kohteeksi sen takia, että pukeudun värikkäästi. Värit kuulemma kuuluvat nuoremmille ihmisille ja viimeistään siinä vaiheessa, kun nainen täyttää 50 vuotta pitäisi kuulemma alkaa vähän hillitsemään. Olen joskus aikaisemminkin sanonut, että höpsistä sentään.

Missään värikartassa ei lue, että sopii vain alle 50 vuotiaille. Minut on upotettu joskus värikattilaan ja siitä tämä rakkaus väreihin on sitten lähtenyt. Minulle sopii kirkkaat ja voimakkaat värit ja siksi niitä käytänkin.
Löysin taas upean mustan tunikan, jossa oli kivat kirkkaat kukat ja siitä se ajatus taas tähänkin asuun lähti.

maiju-1-5
maiju-1-6 maiju-1-8
Silmämeikissäni käytän arkisin aika paljon smokey eye -sävyjä.  Kuitenkaan en vieroksu joskus myös rohkeiden värien käyttöä. Saatan välistä mustan kanssa yhdistää rohkeitakin värejä myös meikkiini. Hyviä sävyjä löytyy muun muassa Nyxin meikeistä. Niitä olen haalinut itselleni jo jonkinlaisen erän.
nyx-kosmetiikka-1-1
Sanon ikäisilleni naisille, että olkaa rohkeasti sitä mitä olette. Älkää antako kenenkään vaikuttaa siihen, että miten pukeudutte, miten meikkaatte. Tuokaa rohkeasti oma persoonanne esiiin tyylissänne. Niin teen minäkin. Kenenkään mielipide ei saa minut tekemään itseni kanssa toisin. Minä olen minä ja käytän värejä ihan niin paljon kun mua huvittaa.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.