sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Värikkäitä asusteita ja värikkäitä naisia messuilla

Eilen oli messuilla vilkas päivä. Suuntasimme ensimmäisenä kolmoshalliin. Vinkiksi, että ehdottomasti kannattaa käydä myös hallissa 3. Sieltä löytyy upeita näytteilleasettajia. Bongasimme upeita koruja, upeita ihmisiä ja upeita vaatteita. Yhtä upeutta koko halli täynnä. Tässä muutamia kohtaamisen tuloksena otettuja kuvia.

Halli 3
Kävimme kokeilemassa KN Collectionin osastolla hattuja. Varmasti löytyy moneen makuun. Tämä väri viehätti.

kn-collection-1

Coruu osastolla kävimme tutustumassa Coruu silikonikorujen tekijöihin. Upeita naisia. Käykäähän tutustumassa.

coruu-1

Tässä kaksi huipputekijää Pia Temisevä ja Anni Iivarinen. Naiset, jotka valmistavat pakotetusta nahasta ja käytetystä kumista tuotteita. Käykäähän heidänkin osastollaan. House of Simone ja Asmi.

pia-temiseva%cc%88-ja-anni-1

Asmin käytetystä kumista tehtyjä tuotteita. Taustalla House of Simonen upeita nahkakoruja. Jos näette minut messuilla ja tuoksun käytetylle kumille, tämä on syynä.

asmi-1

Tänään minut voi siis bongata messuilta Asmin ja House of Simonen asusteissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä kengät huusivat tulla esittellyksi. Derby kenkäkauppa on normaalisti Hakaniemessä ja nyt on rantautunut messuille mukaan. Käykäähän katsomassa. Värikkäitä kenkiä ja juuri minun makuuni.

derby-1 derby-1-1

Sitten siirryimme isoon halliin. Ekomuoti osastolla tämä laukku huuteli minua. Upea laukku löytyi Tuuni ja loru ständiltä. Melkein ostin. Mustalla pohjalla kukat toimii aina.

tuuni-ja-loru-1

Rankka päivä ja nautimme ansaitusti Fresita-lasilliset Fresitabaarissa. Meikkipään Riia tarjosi meille kasvojen ehostusta lasillisten ohessa. Kiitos kuvasta Tiialle.

fresita-bar-1

Jolien osastolla piti käydä kuvauttamassa päivän naiset. Upea päivä ja mahtava fiilis messuilla. Valitsimme mielessämme Jolien osaston messujen kauniimmaksi. 

ta%cc%88dit-tubettaa-1

Eilen olimme Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa pukeuduttu messuille Ivana Helsingin asuihin. Tiialla oli jo aiemmin viime vuonna hankittu mekko ja itse ostin edellisenä päivänä heidän osastoltaan tämän rakkaustakin. Täytyy sanoa, että asumme keräsi paljon huomiota messuilla. Monesti tuli naiset perässäni ja kertoivat, että takki on upea. Niin minustakin.

ivana-helsinki-1

Mahtavaa oli vielä tänäänkin.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.