sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Vietä oma prinsessapäivä

Olen joskus hankkinut itselleni prinsessakruunun töihin. Kaivan sen esiin äärimmäisessä stressitilanteissa. Kun joskus töissä tulee hetki, jolloin ei enää hallitse tilannetta. Silloin on pakko yrittää rauhoittaa mieli ja laittaa kruunu päähän.
Kruunu on saanut tietenkin paljon huomiota osakseen. Yleensä kun joku näkee sen ensimmäistä kertaa, tulee kysymys, että miksi sulla on kruunu päässä. Sitten kerron, että karkoitan sillä stressiä.
Kun kruunun vetää päähänsä, tuntee hieman ylemmäisyyden tunnetta. Stressin tunne häviää ja voit rauhassa jatkaa työn tekemistä. Kätevää, eikö?  Kruunu on siis merkki myös työkavereille, jotta eivät kuormittaisi lisää sillä hetkellä.
prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1
Monta kertaa mun kruunua on myös kadehdittu. Yksi kruunun perään huokaillut työkaveri vietti juuri syntymäpäiviään. Päätimme järjestää hänelle oman prinsessapäivön. Löysin hänelle oikein upean kruunun, upeamnan kuin oli omani.
prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1-3
Ostimme työkaverille 30 ruusua kruunun lisäksi.
prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1-2
Hän rakastaa kermavaahtoa ja päätimme koristella hänelle muffinsin kermavaahdolla. Työkaveri tulee yleensä töihin klo 7.15 ja tuona päivänä päättikin tulla klo 09.00. Joten tältä osin yllätys vähän kärsi.
prinsessapa%cc%88iva%cc%88-1-5
Vietä siis prinsessapäivää ihan just silloin kun tahdot.
img_7844

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.