torstai 20. lokakuuta 2016

Voitko joskus olla normaali?

Olen käynyt tällä viikolla kynsihuollossa ja kampaajalla ja vähän shoppaillutkin pieniä asuihin ja asusteisiin liittyviä juttuja messuja varten. Ajattelin vähän vilautella teille, että miten se mun messulook alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Jännä juttu, että sekä kynsien että hiusten kanssa oli ensiksi ihan muut visiot ja sitten olen molemmista paikoista lähtenyt ulos ihan muiden visioiden kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että look on kyllä sata kertaa parempi kuin itse olin sen alunperin ajattellut.

Kynsihuollossa kävin siis tietenkin luottohuoltajani eli Jana Banarin luona BeArt-studiolla. Jana tekee niin hyvää työtä, että nämäkin kynnet on jo huomattu moneen kertaa heti ensimmäisenä päivänä huollon jälkeen.

jana-banar-kynnet-1
Kun lähdin kynsihuollosta Kalevankadulta,niin kävelin yhden hääliikkeen ohi. Sieltä ostin mustiin avokkaisiin timanttikoristeiset clipsit. Tällaisia olenkin kaivannut. Mustat kengät saavat pientä ehostusta clipsien muodossa.
jana-banar-kynnet-1-1
Keskiviikkona suuntasin Kasarminkadulle Salon Victoriaan ja siellä minua odotti Miika Heikkinen, joka on hoitanut hiuksiani Even äitiysloman alettua. Menin ajatuksella, että "mitä jos mentäisiin vielä blondina eteenpäin tai voisihan vähän laimeaa pinkin sävyä ajatella". Vähän aikaa juteltua, oltiin jo pinkin-lilan sekoituksessa. Lopputulos oli sitten ihan Miikan omaa visiota. Aika sähäkkä ettenkö sanoisi.
Tein kampaajalta käsin eilen livelähetystä Facebookiin ja kaverini pohti, että voisitko joskus olla normaali? En taida pystyä mennä sellaista lupaamaan. Voin kuitenkin luvata messuilta hauskoja livelähetyksiä, joten kannattaa seurata Pinkit korkokengät facebook-sivua. Teen livelähetykset messuilta varmaan henkilökohtaiselle fb-tililleni, mutta jaan ne sitten myös blogin seinälle lähetyksen loputtua. Hauskaa on tulossa, lupaan sen. Siitä pidämme yhdessä huolta Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa.  Yhdessä täytetään kanavamme hauskanpidolla ja otetaan teidät mukaan siihen.
salon-victoria-1
Tässä on se hyvä puoli, että näkyy messuilla kauas. Joten teidän lukijoiden on nyt helppo tunnistaa messuilla. Etsitte vain pinkkiä, niin se olen varmasti minä, minut tunnistaa myös kovasta äänestä (ellei se ääni ole jo siinä vaiheessa kadonnut).
Kaulassani on Coruu-valmistajan silikoninen kaulakoru (saatu). Coruu on mukana myös I love me -messuilla ja löytyy osastolta 3a31. Itselläni on jo aika monta Coruun korua ja käytän niitä säännöllisesti.
salon-victoria-1-1
Kun lähdin kampaajalta poikkesin vielä Fashion & Home myymälässä Ateniuminkujalla. Olin aiemmin katsellut näitä pitsikoristeisia kämmekkäitä. Kävin ne ostamassa, koska ajattelin, että ne sopii täydellisesti kynsiini ja teemaani.
fashion-at-home-1
Jos näette messuilla naisen, jolla on pinkit hiukset ja mustat kynnet ja paljon kimallusta, niin se olen varmasti minä.
Muistakaa tulla moikkaamaan, sillä aina on aikaa halata.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.