sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Yö messukeskuksessa - mitä siellä tapahtui?

Suuntasin eilen messukeskukseen suoraan töistä. Olimme sopineet treffit kello 16 messukeskuksen pääoville messukeskuksen väen kanssa. Siitä meidän retki sitten alkoi. Menimme ensiksi palaveriin missä kävimme illan, yön ja aamun aikatauluja läpi. Sen jälkeen suuntasimme pikaisesti  messukeskuksen tupareihin.
messukeskus-i-love-me-1
Tämän jälkeen sitten jo kiirehdinme Estelinan osastolle (6e130), missä Pauliina oli luvannut meille mystisen stailauksen. Hän puki meidän satuprinsessan asuun. Tästä ei tullut otettua kuvia, mutta alla olevassa videossa on pieni pätkä
Stailauksen jälkeen suuntasimme yöpymiskohteeseemme eli "konteille", jonka elämyksen meille tarjosi Sokos Hotelli Presidentti. Hotelli Presidentti on juuri uudistanut huoneensa ja huoneen sisutuksista on vastannut Ivana Helsinki. Nämä kontit oli nyt rakennettu vastaamaan hotellin huoneiden sisusta vastaaviksi. Konttihuoneet on nähtävillä messuilla sunnuntaihin saakka.

Tässä Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian ja minun "sviitti".

messukeskus-i-love-me-1-1

Tässä "sviitissä"  yöpyivät Oi mutsi mutsi blogin Elsa ja Veera Bianca.

messukeskus-i-love-me-1-2

Bloggaajien yöpuvut ja alusasut tarjosi Change Lingerie. Löysimme mallistosta ihanan joustavat yöasut ja olimme hieman samiksia.

messukeskus-i-love-me-1-3

Kun olimme asettuneet taloksi huoneessamme, näytti se jo jonkin ajan päästä tältä.

img_8342

Tältä näytti messukeskuksen käytävillä illalla, kun viimeisetkin näytteilleasettajat olivat lähteneet paikalta. Rakennusmiehiä ja siivoojia oli vielä tuossa vaiheessa paikalla.

messukeskus-i-love-me-1-4

Tältä näytti näkymä aamulla kun avasin silmäni kello 5.30. Kontin eteen oli saatut matot paikoilleen meidän nukkuessa.

messukeskus-i-love-me-1-5

Aamun ensimmäinen toimenpide oli karkoittaa silmänpussit, jotka väistämättä tulevat liiasta valvomisesta. Niihin ei auta muu kuin nämä geelipohjaiset silmäaluslaput.

messukeskus-i-love-me-1-6


Iltamme kului pitkälti livelähetyksiä tehden ja hauskaa pitäen. Kello oli jo liki puoli kaksi kun aloimme nukkumaan. Siinä vaiheessa ei messukeskus ollut vielä hiljentynyt, vaan työmiehet viimeistelivät messuja messukuntoon. Heräsin kello 5.30 ensimmäisiin työmiesten ääniin. Eikä mua haitannut ollenkaan. Ajattelin, että ehdin sitten  nukkua kotona seuraavana yönä.

Huomenna lisää.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.