lauantai 12. marraskuuta 2016

Pasilan tunnelmallinen veturitalli

Pasilan tunnelmallinen veturitalli veti torstai-iltana puoleensa noin 400 kutsuvierasta Marrasgaalaan, jonka järjesti WSOY, Tammi, Johnny Kniga & Readme.

Luvassa oli illan aikana ruokaa, juomaa, tanssia ja kirjallista ohjelmaa. Suuntasin juhlaan Hellapoliisi Katin, hänen puolisonsa Jamin ja Grillimaisteri Viivin kanssa.
Tunnelma oli jo Veturitallin pihalla hyvin tunnelmallinen. Paikasta huokui ikään kuin vanhanajan tunnelmaa. Pakkanen yhdistettynä upeaan valaistukseen toi hieman kummituslinnamaista tunnelmaa.

pasilan-veturitallit-wsoy-1-17pasilan-veturitallit-wsoy-1-16

Marrasgaala on edellä mainittujen kustantajien juhla, johon kutsutaan yleensä kirjailijoita ja muita kutsuvieraita. Itse olen kutsuttuna kirjailijana, olen tehnyt eri kokoonpanoissa Readmelle neljä kirjaa. Viides on "työn alla", mutta ei ole vielä päästy sitä aloittamaan.

pasilan-veturitallit-wsoy-1-14

Grillimaisteri Viivi, Hellapoliisi Kati ja allekirjoittanut.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-8
Kiitosta täytyy antaa ruuasta. Ruoka oli yhtä ruokalajia lukuunottamatta kaikki gluteenitonta. Kaikki muu oli gluteenitonta paitsi jälkiruoka. Hattua siis nostan ruuasta vastanneille, että olivat hienosti huomioineet nämä yleiset ruokarajoitteet.
Ensiksi söimme alkuruokaa.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-2
Sitten siirryimme pääruokaan.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-4
Pakotin Katin yhteiskuvaan kanssani.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-3
Veturitallissa oli tunnelma täydellinen. Valaistuksella ja vanhoilla valokuvilla oli saatu paikka ikään kuin henkimään vuosikymmenten takaista tunnelmaa.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-5
Vanhat valokuvat herättivät henkiin 50-60 lukujen fiilistä.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-6
Kun oltiin syöty, oli vuorossa ohjelmaa. Ohjelman juonsi Stella Polariksen näyttelijät. He saivat kunnian palkita joukon kirjailijoita mitä erikoisemmilla kunniakirjoilla. Hauskasti hoidetut spiikkaukset. Väliin saimme kokea hieman improvisaatio-esityksiä.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-13
Ihana Satu Silvokin oli paikan päällä. Vaihdettiin vähän ruokavaliokuulumisia ja otettiin muutamia kuvia. Satu on kyllä niin upean näköinen nainen.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-7
Ihailin syyskuussa Cobblerina valmistajan laukkua instagramissa. Sanna otti muhun yhteyttä ja kyseli, että olisinko kiinnostunut laukusta. Laukku oli niin minun näköinen, että päädyttiin tekemään yhteistyötä. Ihastusta siis ensisilmäyksellä. Laukku pääsi kanssani ensikäyttöön tuossa tilaisuudessa.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-10
Laukussa ihastuin erityisesti tuohon rusettiin. Se on tuon laukun sydän. Hienoa suomalaista käsityötä.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-9
Kun oltiin syöty, seurusteltu, katsottu ohjelmaa oli vuorossa pieni somehetki.  Mittailtiin, että kenellä on parhaat kuvat illasta.
pasilan-veturitallit-wsoy-1-12
Oli hauska tavata tuttuja tilaisuudessa. Jossain vaiheessa iltaa seuraamme liittyi myös Pullahiiren Taru.
Tilaisuudessa oli tällä kertaa mukana monta bloggaajaa, aika monet ovat nyt jossain kirjaprojektijutuissa. Hauska ilta kokonaisuudessaan.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.