tiistai 15. marraskuuta 2016

Well Coffee palvelee upeasti

irjoitin aiemmin, että Helsinkiin Kaivokäytävään avattiin Well Coffee. Kävin pikaisesti aiemmin ohimennen kuvaamassa heidän gluteenittomia tuotteita, mutta sillä kertaa en ehtinyt jäämään tuotteita vielä maistamaan. Aikaisempi blogikirjoitukseni löytyy täältä.
Olin viime viikolla töiden jälkeen heidän virallisissa avajaisissa. Pääsin maistelemaan heidän tuotteitaan sekä juttelemaan paikan päälliköiden kanssa heidän toimintaperiaatteistaan. Juttelin myös henkilökunnan kanssa ja olin vaikuttunut heidän ammattitaidostaaan ja palveluasenteestaan.

Yksi tärkeimpiä asioita mielestäni on se, että henkilökunta on motivoitunut ja palvelee täydellä asenteella. Ehdottoman tärkeää on se, että ruokarajoitteistakin asiakasta palvellaan ja tässä paikassa mielestäni juuri se asia toteutui täydellisesti.

Juttelin paikan päällä Hannele Kulankon kanssa heidän valikoimistaan. Tein paikan päällä livelähetyksen ja se lähetys löytyy täältä. Paikan päällä on erityisesti huomioitu merkinnät ja ruokarajoitteet. Hannele oli hyvin perillä asioista se tuli hyvin selville haastattelun tiimoilta.

Kuten jo aiemmin kerroin, että gluteenittomia valikoimia oli runsaasti ja mikä parasta, ne olivat vitriinissä esillä.

well-coffee-1
Avajaisissa pääsin maistamaan coctailpalojen muodossa heidän valikoimiaan. Tykkäsin kaikista maistamistani tuotteista. Kannattaa katsoa tuo livelähetysvideo, sieltä selviää, että mitä maistelin.
well-coffee-1-1 
well-coffee-1-3
well-coffee-1-2

Well Coffee sijaitsee Helsingissä Kaivokäytävässä. Jos tullaan Kaivokadun suunnasta on kahvila oikealla puolella heti (remontissa olevien) metroasemalle menevien rullaportaiden kohdalla. Rullaportaat on olleet remontissa, mutta varmasti kulku pian taas aukeaa.
Matcha Latte vei sydämeni
macha-latte-1

Yleensä juon tavallista kahvia, mutta Hannele houkutteli mut maistamaan Matcha Lattea. Hän suositteli myös maistamaan sitä höystettynä vaniljalla.  Maistoin ja rakastuin siihen saman tien. Tuli niin himo, että pitää joku päivä töiden jälkeen käydä taas ohimennen maistamassa sitä.

Suosittelen testaamaan paikan.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.