keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Kulmien kestopigmentoinnin vahvistaminen

Olen kertonut pari vuotta sitten viimeksi kestopigmentoiduista kulmistani. Silloin kävin viimeksi vahvistamassa kulmien pigmentoinnit. Kestopigmentointi on sellainen, että se yleensä suositellaan uudistettavan 2-3 vuoden välein. Itse olen kokenut, että pari vuotta on itselleni ollut nyt sellainen aika, jolloin tulee tunne, että nyt on pakko mennä vahvistamaan kulmat.

Itse aikoinaan päädyin kestopigmentointiin, kun omaan niin vaaleat kulmakarvat, että tuskastuin niiden kanssa aina, koska kestovärjäys kesti pari viikkoa ja sitten jouduin taas etsimään kulmiani, että missä ne ovat.  Olen ottanut kestopigmetoinnit kulmiini vuonna 2012 ja kävin vahvistamat ensimmäisen kerran kulmat vuonna 2014 ja nyt siis 2016. Kirjoitin vuonna 2014 kulmien vahvistamisesta täällä. Tälläkin kerralla menin ystäväni Heinin kauneushoitolaan ottamaan vahvistukset. Heinin kauneushoitola on nimeltään Kauneushoitola Heini Savolainen. Heinin kauneushoitola sijaitsee nyt Tikkurilassa, mutta on muuttamassa Hiekkaharjun aseman kupeeseen ensi vuoden alussa.

Tässä on alkutilanne. Kulmissa on vielä väriä, mutta pigmentti on jo hieman vaihtanut väriä. Itselläni väri ajan saatossa menee vähän harmaaseen vivahtavaksi. Kuitenkaan se ei minua haittaa, koska ehostan aina kulmani tummalla värillä päivittäin.  Pigmentoinnin avulla kuitenkin asia helpottuu, kun näkee, että missä kulmat ovat.

kestopigmentointi-1
Ensimmäisenä Heini aloitti laittamalla puudutusvoidetta kulmiin ja se annettiin vaikuttaa jonkin aikaa näiden Heinin omien patenttiratkaisujen (kumihanskojen) alla.
kestopigmentointi-1-1
Sitten päästiin töihin. Kun minulla oli jo aiemmin tehdyt kulmat, jäi tästä suunnitteluvaihe pois. Olin tyytyväinen kulmien malliin, joten aiemmalta pohjalta lähdettiin vahvistamaan kulmia.  Jos ei ole aiempia pigmentointeja, Heini aloittaa kulmien suunnittelutyöllä. Yleensä kulmien tekemisessä lähdetään omien kulmien mallia mukaillen liikkeelle. Tässä siis pyritään siihen, että korostetaan asiakkaan omia piirteitä. Kannattaa olla aina avoin ja kertoa itsekin tekijälleen, että haluaako ohuet vai paksut kulmat. Näin päästään tärkeässä asiassa yksimielisyyteen.
kestopigmentointi-1-7
kestopigmentointi-1-3
kestopigmentointi-1-5
Tässä sitten ollaan valmiita. Väriä on hieman kulman alla, mutta se oli irtoväriä ja lähti pois putsausvaiheessa.
kestopigmentointi-1-6
Kun väri oli laitettu kulmiin, laitettiin kylmämaski kulmien päälle, rauhoittamaan hoidon jälkeisiä tuntemuksia.
kestopigmentointi-1-9

Bepanthen voidetta kannattaa levittää kulmiin kolme kertaa päivässä vähintään kolmen päivän ajan. Tässä siis samanlainen jälkihoito, kuin tatuointien kanssa.
kestopigmentointi-1-10
Tässä valmiit kulmat. Parin viikon päästä nähdään, että millainen oli sitten se lopullinen tulos. Uskon, että sitä sai mitä tilasi.
kestopigmentointi-1-11
Tässä ystäväni Heini ja allekirjoittanut.
kestopigmentointi-1-12

Nyt on taas kiva fiilis, kun ei tarvitse miettiä kulmiaan, vaan meikkauskin taas helpottuu entisestään.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.