lauantai 10. joulukuuta 2016

Kynnet laitettiin joulukuosiin

Viikolla kävin huoltamassa kynteni ja tietenkin BeArt Studiolla Kalevankadulla. Tällä kertaa menin mieli avoimena kynsihuoltoon ja mielessä oli vain ajatus jouluisista kynsistä.
Juteltiin Janan kanssa siitä, että voisimme joskus ottaa livelähetystä ja Jana voisi kertoa livenä, että mitä pitää ottaa huomioon valitessaan kynsihuoltopaikkaa. Jana on hyvin arvostettu alallaan (ja kuten olen kertonutkin, niin hyvin palkittu). Hän kiinnittää erityisen paljon huomiota siihen, että tuotteet, joita kynsissä käytetään eivät ole terveydelle haitallisia. Minä uskon hänen ammattitaitoonsa ja tuotteisiin mitä hän käyttää kynsien tekemisessä. Monta kertaa ollaan juteltu siitä, että Suomessakin  käytetään monissa paikoissa sellaisia aineita, jotka ovat kiellettyjä monissa maissa.  Kun tästä aiheesta joskus jutellaan, niin kerron sitten teille, että mistä se voidaan katsoa. Varmasti kiinnostava aihe ja aihe, josta pitäisi vähän jutella.

Tällä kertaa sitten valittiin kimaltavaa punaista ja yhteen kynteen kultaa. Nämä kynnet sopivat hyvin joulun juhliin.

joulukuun-kynnet-1
Ihastelin uusia värikarttoja. BeArt studiolla on laaja värivalikoima, että välillä on vaikeuksia valita itselleen sopivat värit. Onneksi on usein valmiiksi jo vähän ajatusta, että mitä milloinkin haluaa.


joulukuun-kynnet-1-3Jana esitteli minulle uuden tekniikan, jolla saadaan tehtyä näyttävät kynnet. Tätä tekniikkaa hallitsee tällä hetkellä Suomessa vain viisi ihmistä, joista kaksi työskentelee BeArt Studiolla. Tällä Sweet bloom -tekniikalla tehdään yleensä vain yhteen kynteen koristelut ja muut kynnet ovat sitten hillitympiä. Pakko saada joskus tällaiset koristelut kynsiin.
joulukuun-kynnet-1-5
joulukuun-kynnet-1-6
Tällaiset kynnet siis tällä kertaa. Esittelen teille vielä loppuvuodesta koko vuoden kynteni. On kiva muistella vielä itsekin koko vuoden kynsiä, koska varmasti osa on jo unohtunut kuukausien saatossa. Palataan siis tältä osin joulukuun lopulla asiaan.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.