torstai 29. joulukuuta 2016

Rentoilua kylpylässä

Ennen joulua pääsimme Hellapoliisi Katin kanssa nauttimaan päivästä Flamingo Spa kylpylässä Vantaalla. Mielessä on ollut lukuisia kertoja, että pitäisi mennä testaamaan Flamingo Spa:n kylpyläpuoli, mutta aina se on vaan jäänyt. Olemme monta kertaa olleet Flamingo Spa:n vesipuistopuolella, mutta kylpyläosasto on jäänyt kokeilematta. Olin iloinen siitä, että sain kerrankin mahdollisuuden tulla kutsusta tutustumaan heidän kylpyläosastoonsa.

Otimme kutsun kiitollisuudella vastaan ja sitten vaan tutustumaan kylpylään. Mitä kylpylässä siis pääsimme kokemaan? Miten itseään voi siellä hemmotella?

Spa Kylpylän ikäraja on 18 vuotta.
Kylpylässä voi nauttia:
37 C lämminvesialtaasta
Hoitavasta mineraalivesialtaasta ja sen porepedeistä
Kuudesta erilaisesta saunasta
Lämmitetyistä lepodivaanista
Suolaseinästä OLO-Huoneessa - tila varattavissa myös yksityiskäyttöön
Yli 30 erilaisesta ylellisestä yksilöhoidosta
20 hoitohuonetta
Kahdesta tunnelmallisesta lepo/palaveri tilasta
Spa Cafen menusta (A-oikeudet)

flamingo-spa-1-19
Kylpylän puolesta meitä odotti oma pukeutumishuone ja siellä asianmukaiset asusteet ja vähän tarjoiluja.
flamingo-spa-kylpyla-1-1
Olimme alkuun hieman hysteerisessä mielentilassa Katin kanssa ja piti vähän leikitellä pehmolelujen kanssa. Laitan blogipostauksen loppuun videon, jossa ehkä näkyy meidän hysteerisyyden tila parhaiten. Naurusta ei meinannut tulla loppua, kun vedettiin kylpytakit päälle, ne oli hieman pienet. No se ei meidän tahtia haitannut, pääasia, että meillä oli hauskaa. Paikan markkinointipäällikkö Satu odotteli meitä pukeutumishuoneen  ulkopuolella ja varmaan mietti mielessään, että saako meitä milloinkaan ulos tuolta kopista. Lopulta tultiin naurua pidätellen ulos kopista ja kerrottiin Sadulle meidän haasteista.
flamingo-spa-1-2
Meille esiteltiin ensiksi Flamingo Spa:n hoitolaa. Kävimme läpi erilaisia hoitomuotoja, joita kylpylässä oli mahdollista saada.
Kuninkaallinen kylpy kuulosti siltä, että sellaiseen haluan jossain vaiheessa päästä.

flamingo-spa-1-4
Heinä-höyryhoito kuulosti myös siltä, että se olisi kiva kokea.
flamingo-spa-1-5
Salve in Terra hoito kuulosti siltä, että se on pakko jossain vaiheessa päästä kokemaan. Tämä hoito aktivoi voimakkaasti aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa.
flamingo-spa-1-7
Hoitolassa on mahdollisuus myös erilaisiin hemmotteluhoitoihin.
flamingo-spa-1-6
Kylpylän esittelyn jälkeen kilisteltiin tervetulojuomat allasbaarissa.
flamingo-spa-1-10
Tämän jälkeen lähdimme rentoutumaan ensiksi mineraalivesialtaaseen.  Mineraalivesialtaassa oli porepetejä, joiden hieronnasta pääsimme nauttimaan. Kun pään  pisti veden alle, saimme kuunnella rentouttavaa musiikkia veden alla.
flamingo-spa-1-11
Tässä nautin musiikista veden alla.
flamingo-spa-1-12 flamingo-spa-1-13
Välillä kävimme syömässä Spa Cafessa. Täytyy antaa pisteet heille, koska gluteenittomuus oli hyvin huomioitu. Suuren osan ruuista sai gluteenittomasti.
flamingo-spa-1-14
Kun kävimme arkipäivänä ja päiväsaikaan kylpylässä oli siellä silloin oma rauhansa. Lämminvesialtaan 37 asteinen vesi oli ihanan rentouttavaa.
flamingo-spa-1-15 flamingo-spa-1-16
Kun olimme tutustuneet paikan lukuisiin saunoihin ja altaisiin, meitä odotti vielä hemmotteluhetki hoitolassa. Meille oli varattu Taiga –kynttilähieronta. Ihanan rentouttava 50 minuutin hieronta,  joka jätti ihon ihanan raikkaan tuoksuiseksi ja pehmeäksi pitkäksi aikaa.
flamingo-spa-1-18
Jos olisin tiennyt, että kuinka mahtava on tuo kylpylän hoitolapuoli, olisimme menneet sinne tutustumaan jo aikaa sitten. Kävimme mieheni kanssa jo uudestaan seuraavalla viikolla kylpylässä. Päätimme Katin kanssa, että otamme tavaksi käydä kylpylän hoitolaosastolla kerran kuukaudessa vuoden alusta lähtien.
Teimme päivästämme myös videon ja video on katsottavissa alla:


Blogipostaus toteutettu yhteistyössä Flamingo Spa:n kanssa.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.