maanantai 2. tammikuuta 2017

AAVAma äidin ja pojan yhteinen juttu

Vuonna 2013 tutustuin ensimmäistä kertaa AAVAma-koruihin. Tapasin silloin korujen tekijät Ulla-Maijan ja Matiaksen Käsityökorttelin myyntitapahtumassa Kampissa. Kuulin silloin Ulla-Maijalta tarinan, mistä kaikki on saanut alkunsa. Matiaksen ollessa 13-vuotias hän teki äidilleen äitenpäivälahjaksi korun, joka sai paljon ihastusta. Tästä syntyi kipinä ja kesällä 2012 äiti ja poika suuntasivat korukurssille. Sitten alkoi sitten hahmottumaan heidän oma verkkokaulakoru, jolle on muuten hankittu mallioikeus.
aavama-ulla-maija-ja-matias-1
Joulun välipäivinä huomasin, että olin saanut instagramin kautta viestin Ulla-Maijalta, että hän on tulossa Helsinkiin ja haluaisi tavata, jos vaan minun aikatauluihin sopisi. Tässä pelissä oli onnea matkassa, sillä a) huomaan usein viestit instagramssa vasta viikkojen päästä, mutta nyt huomasin heti,  b) juuri tuona päivänä mietin, että mitä tekisin eli oli vähän luppoaikaa.
Soitin Ulla-Maijalle ja sovimme treffit Forumin kauppakeskukseen kahvittelujen merkeissä. Juttelimme ensiksi puoli tuntia niitä näitä. Yritin tsempata Ulla-Maijaa tehokkaampaan sosiaalisen median käyttöön ja käytiin vähän some-asioita läpi teoriatasolla. Otettiinpa myös livelähetys Facebookiin ja esiteltiin koruja alkuun myös ystäville ja sittemmin myös linkkiä jakaen muillekin. Tästä jatkoimme juttelemista Aavaman historiasta ja siitä, että miten ollaan tähän päivään päästy. Minä rakastan tarinoita ja niitähän me käytiin läpi.
aavama-ulla-maija-1
Sitten päästiin lopulta asiaan. Ulla-Maija kaivoi esiin aarrelaatikon ja sieltä paljastui kaikki upeat korut. Taisi siinä olla sivussa vähän muillakin asiakkailla silmät sikkuralla ihastuksesta. Verkkokaulakorun lisäksi löytyy myös avainkoruja.
aavama-korut-1-5
Laatikosta paljastui värimaailmaa moneen lähtöön.
aavama-korut-1
Itse kavoin laatikosta mun lempivärit.
aavama-korut-1-3
Mallistoa on saatavilla myös hopeahelmillä tehostettuna.
aavama-korut-1-1
Lapsille on suunniteltu myös oma mallistonsa.
aavama-korut-1-2
Olimme ajatelleet minulle alkuaan valkoista, koka sitä väriä kohtaan olen usein osoittanut mielenkiintoni Ulla-Maijalle.
aavama-korut-1-6
Lopulta matkaani lähti valkoisen lisäksi myös punainen setti. Punainen on yksi eniten käyttämiä värejä. Punainen setti pääsi heti käyttööni Tallinnan matkalle.
aavama-korut-1-8
Sain AAVAmalta kaksi settiä käyttööni, joten niitä varmasti näkyy jatkossa asujeni piristäjänä.
Pitkään on tuo valkoinen setti ollut ajatuksissani, joten varmasti tulevalla viikolla pääsee jo heti koristamaan jotain asukokonaisuuttani. Näillä koruilla on helppo asustaa paljon käyttämiäni kotimaisten vaatteiden valmistajien vaatteita.
Kannatta pitää silmät auki ja tutustua AAVAman upeisiin koruihin. Ulla-Maija kertoi, että häntä voi kysellä esittelemään korujaan työpaikoille tai erilaisiin naisteniltoihin. Nämä on just mun näköisiä koruja.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.