lauantai 28. tammikuuta 2017

Riitta Väisänen hinkuisi tubettamaan

Suunnistin perjantaina töiden jälkeen Hellapoliisi Katin kanssa Fashion at Homen uuden Showroomin avajaisiin Ala-Tikkurilaan. Olen heidän kanta-asiakkaansa ollut jo useita vuosia. Eija oli kutsunut minut avecin kanssa tutustumaan kevään mallistoon ja uusiin tiloihin. Olin iloinen kutsusta, koska rakastan heidän vaatteitaan ja usein olen niitä blogissanikin esitellyt. Olin iloinen saadessani kutsun. Eijaa on kiva tavata ja joku työkaverini juuri minulle kehui, että myymälöiden henkilökunta on aina niin aulista ja avuliasta. Voin allekirjoittaa saman.
 
Fashion at home - 1 (20)
 
Paikan päällä oli kivan leppoinen tunnelma. Jaakko Selin oli toivottamassa vieraat tervetulleeksi ja kertomassa hyviä vinkkejään pukeutumiseen. Taisinpa itsekin saada hyvän vinkin valokuvia otettaessa. Leuka ylös, huomasin heti, että ryhti muuttui kun leuka nostettiin astetta ylöspäin. Jaakon vieressä on Eija Nyman, joka on tämän Fashion at homen "äiti" ja omistaja. Heiltä löytyy kaksi kivijalkamyymälää sekä tukkumyyntiä jälleenmyyjille.
 
Fashion at home - 1 (7)
 
Anna-Liisa Tilus oli upeana "mallina" paikan päällä. Hän kävi vaihtamassa moneen kertaan asua ja aina kaikki näytti niin upealta hänen päällään. Hänen päällään oli yksi asukokonaisuus kevään mallistosta.
 
Fashion at home - 1 (8)
 
Nämä ihanat daamit olivat kutsuvieraina saapuneet paikalle. Iki-ihanat Riitta Väisänen, Meiju Suvas ja Anna-Liisa Tilus sekä myös Eija Nyman.
 
Fashion at home - 1 (12)
 
Tässä Jaakon oppien mukaisesti nostettiin leukaa ylös ja näin hyvältä näytti lopputulos.
 
Fashion at home - 1 (15)
 
Anna-Liisa Tilus oli tässä vaiheessa vaihtanut asua.
 
Fashion at home - 1 (16)
 

Riitta Väisänen haluaa tubettamaan

 
Riitta Väisänen on muuten edelleenkin todella hyvän huumorintajun omaava nainen. Olen aina pitänyt hänen huumorintajustaan ja olipa mukava huomata, että se ei ollut kadonnut mihinkään vuosien myötä. Löysimme yhteisen sävelen, kun aloimme juttelemaan tubettamisesta. Sanoin Riitalle, että hänestä tulisi ihan selvästi ihan mielettömän hyvä tubettaja. Häneltä varmasti irtoaisi juttua kanavalle. Pienenä hidasteena on ehkä se, että tekniikan kanssa olisi hieman opeteltavaa. Riittahan innostui täysillä ja mistä sitä tietää, että jos me vaikka hänet vielä koulutetaan tubettajaksi. Vedettiin livelähetys facebookiin Riitan kanssa ja se on katsottavissa täältä. Kanavan nimeäkin jo kovasti pohdittiin, se voisi olla vaikka Tube-kymppi tai Tube-tonni taisi se Riitta miettiä myös tumpelo tubettaa nimeäkin. Riitta antoi meidän livelähetyksessämme hyviä vinkkejä liittyen valokuvaukseen. Paras tapa on hankkia viereelleen mies, jonka taakse voi kätkeytyä valokuvaustilanteessa osittain, jos ei ole miestä, niin pylväskin käy. Voi, että me naurettiin näille vinkeille.
 
Nyt oikeasti jonkun pitäisi palkata Riitta vetämään joko radio-ohjelmia tai jotain. Hänellä on niin hyvää läppää, että mä olisin varmasti vakikuuntelija sillä kanavalla, jolle Riitta palkattaisiin. Vink., vink. Meidän livelähetyksestäkin pidettiin ihan mielettömän paljon. Riitta vetoaa varmasti moniin huumorillaan.
 
Fashion at home - 1 (23)
 
Eijan vaatteissa löytyy värejä. Varmasti löytyy asuja moneen makuun.

 Fashion at home - 1 (14)
 
Jos olisi nuori ja hoikka. Niin nämä farkut olis ihan kymppivalinta.
 
Fashion at home - 1 (17)
 
Olen ostanut varmaan 50 huivia Fashion at homesta. Tälläkin kertaa kaksi huivia tarttui matkaan.
 
Fashion at home - 1 (18)
 
Eija on varmaan samanlainen värien rakastaja kuin minäkin. Upeita vöitä.
 
Fashion at home - 1 (11)
 
Näissä vaatteissa näkyy kaupungit ja luonto.
 
Fashion at home - 1 (10)
 
Huiveilla tuon itse väriä mustiin asuihini. Tämäkin huivi oli todellinen väripilkku.
 
Fashion at home - 1 (19)
 
Nämä kaksi huivia lähti mukaani. Tämä mustalla pohjalla värikkäitä kukkia on huivi, joka väreistä huolimatta on suhteellisen rauhallinen ja alempi huivi on sitten taas oikein väriläiskien väriläiskä.
 
Fashion at home - 1 (21)

 Fashion at home - 1 (22)
 
Ilta oli niin paras Hyvin onnistunut.

Lähdimme tilaisuudesta hymy huulilla ja ajattelimme, että varmasti me teemme Riitankin kanssa vielä jotain mahtavaa. Sellainen kutina jäi, että tämä ei jäänyt meidän viimeiseksi yhteiseksi lähetykseksi.
 
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.