lauantai 21. tammikuuta 2017

Tylsyyden karkoittajat työpaikalla

Olen joskus kertonut, että karkotamme tylsyyttä työkaverien kesken milloin milläkin tavalla. Ystäväni Teija kaivoi viikko sitten perjantaina prinsessakruununsa esiin. Minä oli meidän työpisteen ensimmäinen prinsessa ja Teija ylennettiin syksyllä prinsessaksi syntymäpäivän kunniaksi. Olen opettanut, että kruunun avulla voi karkottaa tylsyyttä. Siinä hän istui kruunu päässään ja sai minutkin tarttumaan omaani. Siinä sitten hetken taas istuttiin ja naurettiin, että kuinka kruunun kanssa heti tuli taas niin ylhäinen olo. Ei enää ollut huolen häivää, kun kruunut kaivettiin esiin.
Teija on joskus kantanut töihin liitutaulun, mikä muuten on ollut ihan sairaan hyvä idea. Liitutauluun sitten piirrämme milloin mitäkin tai saatamme kirjoittaa mietelauseita päivään.
Kun istuimme jonkin aikaa kruunut päässä niin saimme kuningasajatuksen, että mehän vietämme prinsessapäivää ja kerromme sen "ohikulkijoille". Meillä on huoneen levyinen ikkuna käytävälle, josta ohikulkijat meidät näkevät. Siitä se ajatus sitten lähti ja meidän oma prinsessapäivämme oli valmis alkamaan.
Täytyy sanoa, että saimme hymyn monen kasvoille ja sehän se on aina parasta.
prinsessaperjantai - 1
Siinä me prinsessat sitten teimme työtämme, eikä työpäivä taaskaan tuntunut ollenkaan ikävältä.
prinsessaperjantai - 1 (1)
prinsessaperjantai - 1 (2)
Täytyy sanoa, että pieni hassuttelu työn lomassa antaa puhtia päivään ja työkin luistaa paljon paremmin.
Iloa voi tuottaa lähiympäristöönsä pienillä asioilla. Aina ei elämän tarvitse olla haudanvakavaa.
Monta kertaa ollaan naurettu, että "asiakkaat eivät tiedä, että kuinka heitä palvelee puhelimen toisessa päässä prinsessa".
Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa, että aina on aikaa vähän hassutteluun.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.