perjantai 20. tammikuuta 2017

Välillä ei vaan voi vastustaa kiusausta

Viikolla kävelin rautatieaseman toisen läpi ajatuksin vähän oikaista asemahallin läpi paikkaan mihin mun piti mennä. Kuinkas sitten taas kävikään. Siellä siivessä on yksi mun lempikauppani eli Fahion at Home ja usein en uskalla mennä kauppaan sisään, sillä kaupan omistajalla on liian samanlainen maku kuin minulla eli hän hankkii aina kaupan täyteen kiusauksia.
Selasin myymälän ulkopuolella olevan ale-rekin läpi ja moikkasin tutuille myyjille. Ajattelin, että sisään en mene. Kuitenkin oli pakko pysähtyä vaihtamaan vähän kuulumisia ja sitten minun näkökenttääni osui jotain mikä näytti liian paljon minulta. Ihan villainen liivi, jossa oli ihan mun värit.
Sanoin, että mä kokeilen, mutta en kyllä osta. Siinä sitten pyörittelin ja tiesin, että jos en sitä nyt ota, niin huomenna sitä ei enää olisi. Oli siis vaan pakko päättää. Kun vielä tajusin, että liivi on aika monikäyttöinen ja sopii usealla eri tavalla käytettäväksi, niin päätin sitten sen ottaa.
Ajattelin, että töissä liiviä voi pitää mustan mekon tai tunikan kanssa.
fashion at home - 1
fashion at home - 1 (2)
fashion at home - 1 (1)
Ulkokäytössä liivi sopii käytettäväksi talvitakin päällä. Lämmittää kylminä päivinä kivasti. Syksyllä ja keväällä sitten yhdistetään ohuempien takkien kanssa. Todella monikäyttöinen liivi.
fashion at home - 1 (3)fashion at home - 1 (4)
fashion at home - 1 (5)
Olen vähentänyt paljon vaatteiden ostamista ja keskittynyt enemmän koruihin ja huiveihin. Tämä varmasti menee asusteiden kanssa samaan kastiin.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.