perjantai 10. helmikuuta 2017

Fifty Shades Darker ennakkonäytös

Keskiviikkona olimme Fifty Shades Darker leffan ennakkonäytöksessä. Itselläni ei ollut mitään ennakkoasenteita, koska en ollut nähnyt sitä ensimmäistä leffaa, joka monen mielestä oli ollut aika surkea. Lähdin siis ihan ilman ennakkoasennetta katsomaan tätä leffan toista osaa.

Lyhykäisyydessään leffan juoni oli se, että Christina Grey on särkenyt sydämensä ja houkuttelee Anastasia Steelen takaisin elämäänsä. Christianilla on menneisyys, joka hieman meinaa vaikeuttaa suhteen uudelleen lämmittelyä.  Elokuva on aika rohkea ja sarjan päähenkilöt leikkivät eroottisia leikkejään milloin täydessä hississä ja milloin ravintolan pöydän ääressä. Eräs iltapäivälehti oli kellottanut seksikohtausten määrän ja tulokseksi tuli 9 minuuttia 30 sekuntia, mikä taitaa olla keskivertoa enemmän ihan missä mittakaavassa tahansa laskettuna.

Kun saavuimme Finnkinoon, niin emme voineet vastustaa kiustausta, vaan kuvautimme itsemme Hunks:n tyyppien kanssa Leikkisästi taidettiin johonkin kanavaan kirjoittaa, että "tädit saapuivat leffaan poikaystävien kanssa". Olisimme voineet myös kuvatekstittää tämän kuvan, että "tädit eivät ole aiemmin paljastaneet miestensä kuvia, saammeko siis esitellä Pena ja Jussi". Aina voi vähän heitellä huumoria.

Fifty Shades Darker - 1
Ennen leffaan kävimme avecien kanssa ottamassa muistoja illasta. Tiian avecina oli Taru ja minun avecina oli Beach House Kitchenin Heli.
Fifty Shader Darker kuva
Tässä vielä kuvaa Tiiasta, Tarusta ja minusta.
Fifty Shades Darker - 1 (1)
Minä tykkäsin leffasta kovasti ja Heli myös. Vaikka elokuva oli aika kiihkeä, niin siinä myös taisi joku kyynelkin vierähtää eräässä kohtauksessa, kun ei tiennyt, että päättyykö se onnellisesti, vai surullisesti. Loppu hyvin kaikki hyvin.
Suosittelen katsastamaan leffan ihan ehdottomasti. Täytyy sanoa, että elokuvahan kertoo siitä, että ihmiset tuntevat erilaisia mieltymyksiä. Avauduimme Tiian kanssa myös youtube-videolla, että millaiset fiilikset leffasta jäi.


Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.