lauantai 18. helmikuuta 2017

Marjainen smoothie tuo keväisen fiiliksen

Tänään ehdin käymään jopa kaupassa ihan ajan kanssa. Käytän kaupassa käydessäni varmaan eniten aikaan hedelmä- ja vihannesosastolla. Tänäänkin täydensin varastojani ajatellen mehustamista ja smoothieita. Minusta tuntuu, että voisin elää mehuilla ja smoothieilla, mutta kuitenkin syön myös muutakin. Muistin sitten myöhemmin, että unohdin tietysti jotain tärkeää, kuten vihreät omenat, koska olin päättänyt tehdä vihermehua. Joten pitää yrittää huomenna uudestaan.

enemmän kasviksia - 1

Kävin vielä pakastealtaat läpi marjoja katsellen. Tällainen sekoitus osui silmiini. Päätin sen ostaa, koska siinä pakkauksen marjat olivat kotimaisia. Periaatteessa olisi varmasti omastakin pakastimesta löytynyt samat ainekset, mutta kokeilunhaluni pääsi valloilleen. Pakkauksessa oli mustikkaa, mansikkaa, vadelmaa, tyrniä ja mangoa. Näiden lisäksi myös luonnonjogurttia.

enemmän kasviksia - 1 (1)

Pakkauksen sisällön lisäksi smoothien joukkoon sekoitin 3 dl appelsiinimehua.

smoothi - 1

Kuvausrekvisiitaksi tarttui mukaan kaupasta myös kimppu tulppaaneita.

tulppaanit - 1

Kotiin päästyäni tein heti smoothien välipalaksi. Maistui muuten todella ihanan marjaiselta. Tuli ihan kesän fiilikset mieleeni. Smoothien päälle laitoin koristeeksi pakastemarjoja.

smoothie - 1 (1) 
smoothie - 1 (2)

Tänään oli upean aurinkoinen päivä. Kyllä kelpasi kuvata takapihalla.

tulppaanit - 1 (1)

Huomasin käydessäni pakastintani läpi, että nyt on viimeistään aika aloittaa käyttämään myös pakastimen antimia pois, jotta ne ehtii käyttämään ennen ensi kesää.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.