keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Niin ihana ja vaaleanpunainen

Aina välistä tulee keskustelun aiheeksi meikkisienet. Itse olen jo pari vuotta vannonut yhden ja ainoan meikkisienen nimeen ja se on Beauty Blender. Tälle sienelle on tullut myös jäljitelmiä, joita en ole itse testannut. Tai testailin pari vuotta sitten muutamaa, mutta ei niiistä ainakaan voinut silloin puhua samana päivänä tämän alkuperäisen kanssa. Tämä sieni on juuri oikealla tavalla pehmeä ja jäljitelmät olivat liian kovia. Itse vannon tämän alkuperäisen sienen nimeen, koska se on vaan niin paras. Olen käyttänyt viimeisten parin vuoden aikana jo useita Beauty Blendereitä ja olen vaan aina niin ihastunut tähän sieneen.
Olen monelle ystävälleni tätä myös suositellut ja usein olen ollut aistivinani ensiksi vähän sellaista epäilyä sienen suhteen. Sitten kun ystävät ovat kokeilleet sientä, niin ovat kyllä tulleet sanomaan, että "olet kyllä oikeassa, että sieni on ihan mahtava". Tähän sieneen tutustututtani tajusin itsekin, että se ei ole todellakaan sama, että millä sen meikkivoiteen kasvoilleen levittää. Facessa heräsi keskustelua yhtenä päivänä taas meikkisienistä, joten siitä tuli mieleeni, että voinhan mä vähän vilautella tätä mun suosikkia blogissani ja kertoa, että miten tätä sientä käytetään.

Beauty Blender - 1
Sieni kastellaan ensiksi vedellä.
Beauty Blender - 1 (5)
Sitten puristetaan kuivaksi.
Beauty Blender - 1 (2)
Levitän ensiksi meikkivoiteen kämmenselälle.
Beauty Blender - 1 (3)
Tämän jälkeen otan meikkivoiteen kämmenselästä sieneen. Parasta sienessä on se, että sieni ei ime meikkivoidetta sisäänsä. Tämän jälkeen levitän meikkivoiteen sienellä kasvoilleni taputtelemalla ja kevyesti levittäen. Tämän sienen parhauden ymmärtää varmasti vasta kun on kokeillut.
Beauty Blender - 1 (4)
Kun meikkivoide on levitetty, sieni pestään. Sienelle on olemassa oma puhdistusaineensa. Jos kotona ei ole sienelle tarkoitettua puhdistusainetta, niin muistan jonkun pesseen sientä myös marseille-saippualla.
Beauty Blender - 1 (1)
Ajattelin, että kun tämä sieni tuli taas puheeksi muualla, niin esittelen sen saman tien blogissani. Jos et ole kokeillut ja tulee mahdollisuus, niin suosittelen kokeilemaan. Voi olla, että sen jälkeen ei taas ole paluuta entiseen.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.