lauantai 11. helmikuuta 2017

Smoothiehaastetta ja aikuistubettajuutta

Alkuviikosta olimme sopineet juontaja/toimittaja Iriz Silanderin kanssa treffit Hellapoliisin luokse. Meillä on ollut jo jonkin aikaa puhetta, että teemme pienen smoothiehaasteen videon muodossa kanavillemme. Idea oli lyhykäisyydessään se, että molemmat valitsimme raaka-aineet, joista toinen ei tiennyt mitään ja toinen sitten sitten koitti arvata, että mitä smoothie pitää sisällään.
Iriz tekee kovasti työtä aikuistubettajapuolella, jotta saisimme ääntämme esiin. Arvostan, sillä itsekin rummutan aiheesta todella paljon. Meidän visiomme on se, että saisimme aikuiset löytämään tubesta aikuismaisia videoita. Tube kun mielletään enemmän nuorten paikaksi, meidän tarkoitus on tuoda esiin sitä tietoutta, että meitä aikuisiakin siellä on jo jonkin verran.
Meillä on ollut jo puolitoista vuotta Tädit tubettaa kanava yhdessä Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa. Nyt olemme päättäneet Tiian kanssa perustaa molemmille myös omat henkilökohtaiset kanavat ja Tädit tubettaa kanava jää meidän yhteiseksi kanavaksi. Näin saamme selkeytettyä kanavien tarjontaa hieman. Minun henkilökohtainen kanavani on luonnollisesti Pinkit korkokengät kanava ja Tiia löytyy Tiia K -kanavan nimellä. Omat kanavamme varmasti aiheiltaan toistavat pajolti blogin aihealueita ja yhteinen Tädit tubettaa kanava on sellainen, jossa saaatamme yhdessä tarttua myös vaikeisiinkin aiheisiin, aiheisiin, joista vaietaan.
hellapoliisin luona - 1 (12)
Kävimme siis Helliksen luona vääntämässä haasteen läpi. Tässä Iriz on juuri saanut smoothien tehtyä. Itse en vielä tuossa vaiheessa tiennyt, että mitä hän on sekaan laittanut. Se selvisi sitten myöhemmin.
iriz silander - 1
Minun smoothienin oli tuo vihersmoothie. Tässä oltiin valmiita maistelemaan aikaansaannoksiamme.
smoothiet - 1 smoothiet - 1
Hellapoliisin pöytää koristi upeat kukat.
hellapoliisi - 1
Meidän videohaasteemme on nähtävissä Irizen ja Pinkit korkokengät youtube-tileiltä ensi viikolla. Kannattaa seurata videoita ja katsoa, että kumpi arvasi enemmän toisen smoothien ainesosia.
YOUTUBE-KANAVIEN TILAAMINEN
Tiesittehän, että myös youtube-kanavia voi "tilata". Jos sinulla on gmail-tunnukset, niin voit kirjautua tubeen niillä. Jokaisen kanavan kohdalla on TILAA painike. Kun sitä painaa, olet automaattisesti kanavan seuraaja. Kun painat TILAA painikkeen vieressä olevaa kellon kuvaa, saat aina tiedon uusista videoista suoraan sähköpostiisi. Jos siis videoiden katsominen kiinnostaa, niin liittykäähän meidän kanavien tilaajiin. Tekstistä löytyi jo monta seurattavaa kanavaa ja tubesta löytyy lisää. Voitte myös googlettaa sanalla Aikuistubettajat, niin sillä varmasti löytyy paljon muutakin aiheeseen sopivia vinkkejä. Olemme myös päättäneet aikuistubettajien kanssa alkaa käyttämään enemmän hästägiä #aikuistubettajat ,  tämä varmasti auttaa löytämään aikuista sisältöä helpommin.
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.