keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Värit kuin papukaijalla

Musta väri oli taas maanantaina mun asuni perusta. Laiskuuttani olen alkanut käyttämään enemmän mustaa pohjalla ja sitten pieninä palasina tuonut väriä asuun näillä asusteillani. Huivit on niin helppoja värin tuojia asuun.
Tämä värikäs huivi on taas Fashion at homen valikoimasta. Kun näin huivin tiesin, että se on minun. Mistäkö tietää, että huivissa on itselleen ne oikeat sävyt? No sen näkee siitä, että tuo huivin kasvojen eteen ja jos huivi vie kasvoilta värin, se ei ole sinulle tarkoitettu. Jos taas huivi tuo hehkua kasvoillesi, se on sinulle oikea värisävy. Minä olen kyllä jo oppinut tuntemaan omat värini. Tiedän melkein jo testaamatta, mutta kuitenkin aina teen vielä väritestin edellä mainitulla tavalla.
Minulle on tärkeää, että väriä löytyy asustani jollain tavalla. Edes pieninä osina. Muuten varmasti tulee sanomista lähipiiriltäni jos täysin mustissa kuljen.
Fashion at home - 1 (25) Fashion at home - 1 (27)
Koruni oli löytö kirpparilta. Kuinka ollakaan siinä sattui olemaan juuri samat sävyt kuin huivissani. Korun hinta oli kirppiksellä 2 euroa, joten se oli pakko ostaa.
Fashion at home - 1 (26) Fashion at home - 1 (29)
Maanantaina työkaveri toi meille töihin kukkia. Vaaleanpunaisia kukkia tietenkin. Hän tietää, että millä värillä ilahdutetaan työkavereita.
Fashion at home - 1 (30)
Millä värillä sinä kuljet? Onko sinulla lempiväriä? Tunnistetaanko sinut jostain tietystä väristä?
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.