sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Voimaa arjen pienistä asioista

Kulunut viikko on ollut vähän liian hektinen päätyöni osalta ja olin jo puolessa välissä viikkoa valmis ottamaan lopputilinkin (taas jälleen kerran). Mulla olisi tarvetta enemmänkin vaihtaa päätyö kohta puolipäivä työksi, eikä pidentää päiviä entistä pidemmiksi. Siksi meinasin jo heittää hanskat tiskiin, kuitenkin taas pidättelin itseäni. Helpostusta mieleeni toi parit kivat iltatilaisuudet töiden jälkeen, jotka pakottivat töistä lähtemisen normaaliin aikaan. Niiden voimin taas sain voimia jaksaa eteenpäin.
Jotta nämä ajatukset eivät jäisi töiden jälkeen päähän raksuttamaan, niin mulla on taito saada ajatukset pois vapaa-ajalla. Olen tähän opetellut vuosien myötä ja täytyy sanoa, että toimii. Miten sitten häädän ajatukset päästäni hetkisissä elämäntilanteissa? Tässä pari vinkkiä.

Erään kiireisen työpäivän jälkeen soitin iltapäivällä miehelleni, että "tuletko hakemaan mut töistä ja mennäänkö katsomaan Kaivopuistoon auringonlaskua"? Tuumasta toimeen ja sitten oli pakko lähteä töistä ennen puolta viittä. Rakastan auringonlaskua ja rakastan tätä luonnon kauneutta. Nämä ovat asioita, joista saan voimaa.

häädä kiire pois päästäsi - 1 (3) häädä kiire pois päästäsi - 1 (5)
häädä kiire pois päästäsi - 1 (6)
Tästä laiturista tulee aina muistot mieleeni tai kun näen sanan Harakka, muistan aina sen, kuinka nuorena tyttönä meinasin mennä Harakan saareen töihin, mutta viime hetkellä sain toisen työpaikan mantereelta ja sitten sai jäädä tuo saari vain muistoihin. Jotenkin se ajatus aina palaa mieleeni ja mietin, että missäköhän nyt olisin jos olisin silloin valinnut toisin.
häädä kiire pois päästäsi - 1 (7)
häädä kiire pois päästäsi - 1 (2)
Auringonlaskun jälkeen suuntasimme Ursulan kahvilaan kahville. Heillä oli tarjolla myös gluteenitonta pullaa ja olisi ollut muitakin vaihtoehtoja.
häädä kiire pois päästäsi - 1 (8)
Iloa päivään voi hakea, vaikka humorististen asusteiden avulla. Tällä kertaa koitin hakea sitä tämän hassun hatun avulla.
häädä kiire pois päästäsi - 1
Perjantaina repäsin ja tilasin meille ex tempore Tukholman risteilyn. Päätin, että olen sen tuollaisen viikon jälkeen ansainnut. Sekin on keino eli tee jotain ihan päätöntä. Päätin tehdä.
Lauantaina päätin huuhdella viikon pölyt kasvoiltani taas mutanaamion avulla.
häädä kiire pois päästäsi - 1 (1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.