sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Aikuisten juttuja ja vähän taas ehkä vierestäkin

Yritän mahdollisuuksien mukaan pyhittää viikonloput rauhallisuudelle tai ainakin ilman sen enempää suunniteltua ja sovittua ohjelmaa. Olin nytkin sopinut vain oikeastaan yhden jutun lauantaille ja sekin rennoissa tunnelmissa.

Olimme sopineet Iriz Silanderin kanssa, että menemme kahville Jumboon ja jutellaan siinä sivussa vähän meidän molempien lempiaiheesta eli Aikuistubettamisesta ja siitä, että mitä kaikkia mahdollisuuksia se voisi meille vielä avata. Molemmat ollaan täysillä mukana kehittämissä alaa eteenpäin ja molemmat uskomme, että meissä on tulevaisuus. Haluamme julistaa aiheesta kaikille, jotka meitä vaan haluaa kuunnella. #aikuistubettajat

Päätin käyttää tilaisuuden hyväksi kun menin Jumboon ja ajattelin, että poikkean BR-lelussa kysymässä, että joko mun sinne tilaamani paketti olisi saapunut. Pakettia ei ollut vielä sinne saapunut, mutta, mutta... löysin heidän hyllystä sen tuotteen mitä halusinkin. Se mitä sieltä paketista sitten löytyi selviää myöhemmin postauksessani. Tilaamani paketti saapuu ensi viikolla, joten nyt mulla on tuplat tätä tuotetta.Kun olin selvinnyt BR-lelusta, niin kiirehtin Irizen ja minun tapaamispaikaan eli kahville Coffee Houseen. Ilokseni olen huomannut, että Coffee House on myös alkanut panostamaan enemmän gluteenittomien tarjontaan. On ollut ilo huomata se, että vitriiniinkin on ilmestynyt gluteenittomia tuotteita. Se on aina ihanaa, kun saa valita vitriinistä ja näkee suoraan, että mitä on tarjolla. Sitä me gluteenittomat myös halutaan. Tällä kertaa halusin kahvin kanssa vähän suolaista ja se syntyi tilauksesta.
Irizen kanssa aika meni kuin siivillä ja saatiin juteltua molempien "haaveista" ja ajatuksista, että miten saisimme ehkä tätä alaa vietyä eteenpäin. Molemmilla on kova hinku tehdä tätä asiaa sydämellä.
Tämän jälkeen sitten vietin yksinäni toista tuntia Jumbossa ja sitten lounastreffini eli Hellapoliisin Kati saapui paikalle ja menimme syömään Classic Pizzaan. Söin heidän gluteenittoman pizzan, joka oli todella hyvän makuinen. Suosittelut siis gluteenittomille.Lounaan jälkeen oli vuorossa shoppailua. Kati osti Stockkalta astioista ja sitten hän keksi, että pitäisi löytää astioihin sopivat pussilakanat (????). Juostiin miljoona kauppaa, mutta tuloksetta. Ymmärrän Katia hyvin, että kun saa vision päähän, että mitä haluaa, niin sitten ei kelpaa mikään muu. Minä olisin voinut ostaa Vallilan myymälästä itselleni blogini nimeen sopivan tyynyn. Tyydyin tällä kertaa vain kuvaamaan.Kävimme ruokakaupan kautta ja ostin viikonlopuksi kukkia kotiin. Kukat piristävät mieltä ja tuovat positiivista energiaa päivään. Niillä voi hyvin myös koristaa ruokakuvia.Sitten siihen BR-lelun löytööni. Kampaajani Miika kertoi minulle viikolla, että hän oli jouluna ostanut sairaan hauskan pelin. Minä en ollut tähän törmännyt, mutta se kuulosti heti minulta. Minä rakastan asioita, jotka tuovat iloa ja huumoria elämään. Tämän pelin avulla sitä tuli ihan roppakaupalla.Vedimme Katin kanssa facebook-livelähetyksen ja se oli hyvin suosittu. Itsekin nauroimme vedet silmissä pelin edetessä. Sain miljoona ajatusta, että mitä kaikkea tämän pelin suukapuloilla voisi tehdä, joten voin melkein luvata, että näiden kanssa tullaan vielä monet hauskat hetket kokemaan.


Laitan vielä linkin meidän tekemään videoon, joka löytyy Pinkit korkokengät kanavalta youtubesta. Kannattaa tilata kanava, niin olet perillä aina siitä, että mitä kivaa milloinkin keksitään. Joskus puhun kanavalla varmasti ihan asiaakin.
Näihin tunnelmiin siis päättyi lauantaini ja täytyy sanoa, että näin paljon en ole vähään aikaan nauranut. Nauru jatkui vielä sunnuntain puolelle, koska editoin meidän videoista erilaisia versioita ja sehän se vasta hauskaa olikin.

Ihanaa sunnuntaita kaikille. Muistakaa, että ilon kautta on kaikki paljon hauskempaa ja elämä hymyilee. 

Maiju

12 kommenttia:

 1. Ai herran jestas miltä näytätte ja kuulostatte Katin kanssa, niin hauskaa.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facessa ainakin kovasti on herättänyt ihastusta. Hauskaa oli ja varmasti tulee lisää hauskaa. Keksin pari kivaa juttua miten tätä voisi myös hyödyntää, joten tämä ei jää tähän :))

   Poista
 2. Astioihin sopivat pussilakanat *huutonaurua*...toi oli aikas hauska.
  Hyvä, että kahviloissa/ravintoloissa on panostettu tuohon gluteenittomaankin puoleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin... niin tuo Kati esitti asiansa :) Näinhän me naiset usein tehdään :)

   Poista
 3. Haha toi teidän video on niin mahtava, nauroin katketakseni. :) Jihuu seuraavaksi Jumboon pizzalle tai eih American Dineriin, ei pizzalle, no nyt mulle tuli nälkä. Iloa iltaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video oli sairaaan hauska. Tädit tekee sen kanssa yhdessä joskus.

   Poista
 4. Meinas mennä pissat housuun kun nauroin "astioihin sopivia pussilakanoita" 😂😂😂😂
  Mut en voi ymmärtää miks sä jätit tuon tyynyn ostamatta, mä en olis pystyny jättämään kauppaan sitä. Mene nyt hyvä ihminen ostamaan se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua nauratti kanssa. Niin tuo Kati oikeasti selitti. Ehkä ostan tyynyn jossain vaiheessa.

   Poista
 5. Naurettu on täälläkin ja kanava on tietenkin tilattu heti, kun se ilmestyi.
  Tuo tyynynpäällinen - miten maltoit olla ostamatta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, miten maltoin 😂 Ihanaa kun tilaat kanavaan 👍

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.