tiistai 14. maaliskuuta 2017

Aikuisten juttuja?

Olimme sopineet aikuistubettajaporukan kanssa sunnuntaille tapaamisen. Tarkoituksenamme oli ensiksi vähän suunnitella aikuistubettajapuolen ohjelmaa Tubeconiin ja myös ennakkoon suunniteltuja videoita, jotka julkaistaan myöhemmin huhtikuussa.

Olen aiemminkin kertonut, että meillä on mahtava aikuistubettajaporukka, jossa tuemme toisiamme ja etsimme toistemme vahvuudet niin, että jokainen tekee juuri niitä asioita, joissa on vahva. Teemme paljon juttuja yhdessä ja yhdessä mietimme, että miten viemme aikuistubettajuuspuolta eteenpäin.

Kun ottaa huomioon, että olemme tunteneet monien kanssa vasta muutamia kuukausia, niin on jännä, että miten porukkamme on jo pienessä ajassa alkanut puhaltamaan yhteen hiileen. Olemme tiedostaneet kaikki sen, että yhdessä olemme vahvempia ja yhdessä teemme parempaa tulosta.

Kiireisen viikon jälkeen itseäni ensiksi huolestutti taas se, että myös viikonlopulle oli ohjelmaa. Täytyy sanoa, että tämä tekeminen loppujen lopuksi oli niin hauskaa, että se pyyhki koko kiireisen viikon taakseen ihan kerta pyyhkäisyllä.

Ihmemutsi kanavan Kristan kanssa voi aina hömpötellä, Krista on mun kanssa aika samoilla "kanavilla". Ensimmäistä kertaa oli tapaamiseemme tullut myös pastori Jussi Pastorific kanavalta. Käykäähän tutustumassa pappismiehen vlogiin. Täytyy sanoa, että siinä saa taas uutta näkökulmaa papin elämään. Aika erilaista porukkaa siis on meidän aikuistubettajapuolella, sieltä löytyy ihmisiä, jotka ovat hyvin erilaisista ammateista.Iriz Silander taitaa olla vähän samanlainen hassuttelija kuin allekirjoittanut. Jotenkin tuntuu, että jos kuvassa on 10 ihmistä ja me kaksi. Niin kaikki muut osaa olla ihmisiksi kuvissa ja me kaksi heilutaan.Kokeilimme myös, että  miten onnistuu purkkapallojen puhaltaminen onnistuu aikuisiässä? No onnistuihan se vaihtelevalla menestyksellä. Kuvan ottaminen tuotti hieman vaikeuksia, koska neljän naisen on vaikea puhaltaa palloa yhtä aikaa.Sen enempää vielä tässä paljastamatta sitä, että mitä olemme tekemässä, niin paljastan vain sen, että ainakin me naurettiin niin, että meinasimme tukehtua. 

Viimeisessä haasteessamme oli mukana kanavilta VelogiKatin asiatAnna VantaaltaPinkit korkokengät ja Naisellisia yksinpuheluita
Sunnuntai opetti myös sen, että monista ihmisistä oppi uusia piirteitä. Monista kaivautui todella humoristia piirteitä esiin. 

Nyt kannattaa ehdottomasti odottaa, että mitä huhtikuussa tulee tapahtumaan.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Hauskaa tosiaan näyttää olleen. Kiva odotella mitä uutta olette keksineet.
  Ihanaa tiistaita Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, joutuu vielä kuukauden odottaa, mutta kivaa on tulossa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tällä porukka ei varmasti voisi tylsää ollakaan :)

   Poista
 3. Odotan innolla :) Josko kesän jälkeen mekin saataisiin jotain vlogia pystyyn. Nyt pari kuukautta vielä niin haipakkaa, että hyvä kun blogiin saa edes jotain raapustettua 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te saatte, sitten vaan mukaan aktiivitoimintaan meidän aikuistubettajien kanssa. Odotan innolla. Tädit voivat haastaa teidän johonkin juttuun.

   Poista
  2. Odotan myös innolla Janin ja Aleksin vlogia 👍

   Poista
  3. No todellakin, minä kanssa :)

   Poista
 4. Kyllä oli sairaan hauska päivä :D
  Huhtikuuta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Tästä oon hyvä jatkaa ja varmasti tulee lisää hauskoja päiviä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.