torstai 2. maaliskuuta 2017

Aikuistubettajien kanavat sosiaalisessa mediassa

Olemme rummuttaneet aikuistubettajuutta kovasti viime kesästä saakka. Nyt ollaan saatu uutta puhtia peliin ja kovasti ollaan aktivoiduttu eri sosiaalisen median kanavissa Meillä on ihan mahtava porukka, jotka ollaan viemässä tätä asiaa eteenpäin. Yhdessä ja käsi kädessä.

Vieläkin viime viikolla twitterissä käytiin keskustelua siitä, että miksi aikuistubettajuutta pitää erikseen mainostaa? Miksi on pakko puhua nimenomaan AIKUIStubettajuudesta. Toistan samaa koko ajan ja sille on ihan selkeä syy. Siksi siis, että monet aikuiset eivät osaa etsiä videoita youtubesta. Päätimme lähteä auttamaan heitä ja edistämään sitä, että aikuiset löytäisivät helpommin tuosta suuresta massasta mahdollisesti heitä kiinnostavaa sisältöä. Tarkoituksemme ei siis ole se, että haluaisimme tekijöinä erottautua joukosta, vaan nimenomaan syy on siinä, että haluamme seuraajien löytävän meidät. Mistään sen erikoisemmasta ei tässä ole kyse.

Kun olemme nyt lyöttäytyneet aikuisten kesken yhteen ja teemme tätä asiaa yhdessä tunnetummaksi, niin mielestäni asia lähtee tästä etenemään. Seuraajat löytävät meidät ja me seuraajat.

Jos olet aikuinen ja etsit tubesta aikuisia seurattavia, niin niitä löytyy muun muassa täältä kokoamastani listasta. Kannattaa katsoa lista läpi ja katsoa, että löytyykö tekijöistä sellaisia, joita haluat alkaa seuraamaan. Varoitan, että videoiden katsomiseen koukuttuu.

Youtubessa on helppo alkaa myös seuraamaan kanavia. Siihen tarvitaan yleensä gmail-tunnukset ja niiden avulla kirjaudutaan youtubeen ja painetaan kanavan vasemmassa yläkulmassa olevaa TILAA-painiketta. Eikä tilaus maksa mitään. Sitten vaan kanavia seuramaan.

Olemme tehneet kovasti töitä aikuistubettajuuden eteen. Olemme avanneet somekanavat ryhmällemme. Meidät löytää jo useasta sosiaalisen median kanavasta.

FACEBOOKISSA:
Aikuistubettajat facebookissa ja sivustomme löytyy täältä.
 INSTAGRAMISSA:

Kanavamme löytyy Instagramista ja on löydettävissä täältä.TWITTERISSÄ:
Ryhmämme on aktiivinen myös twitterissä ja löydymme täältä


Yle Radio Suomi kävi tekemässä meistä radiohaastattelua.  YLE:n nettisivuilla on nähtävissä toimittaja Vesa Marttisen tekemä juttu meistä. Juttu löytyy täältä

Seuratkaa meitä kanavissamme. Lupaamme olla todella aktiivisia tänä vuonna. Lupaamme näkyä ja kuulua. Alku on ainakin ollut hyvä ja uskon, että tämän jälkeen emme enää voi olla hiljaa. 

Maiju

2 kommenttia:

 1. Aikuistubettajat rulettaa. Kyllä sitä haluaa katsella myös oman ikäisten puuhailuja, vaikka toki nuorien videoistakin tykkään.
  Ihanaa loppuviikkoa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin katselen myös nuorten videoita. Itselläni on myös omat suosikit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.