lauantai 11. maaliskuuta 2017

Avonin Mark sarja inspiroi voimakkailla pigmenteillään

Jotkut ihmiset ovat sellaisia, että eivät mene roskalaatikollekaan ilman meikkiä. Minä taisin olla ennen sellainen, mutta nykyään saatan lähteä jopa kauppaankin aina välistä ilman meikin häivää. Minä olen meikannut itseäni 15 vuotiaasta saakka ja meikit ovat kuuluneet aina osana arki- ja pyhäpäiväänikin. Jotenkin vaan meikit on aina kiinnostaneet ja tulevat varmasti aina kiinnostamaankin minua. Joskus joku on saattanut arvostella minun ikäisten naisten meikkaamista, että mitä turhaa, miksi enää vaivautua? No juuri siksi, että vaan jaksaa.

Kaikki blogini lukijat ja minut tuntevat tietävät varmasti sen, että huulipunat on se mun juttuni ja sanon aina, että jos ei muuta meikkiä laittaisi, niin ainakin huulipunaa ja ripsiväriä pitäisi aina laittaa. Tosin minun meikkaukseeni kuuluu kyllä meikkaus pohjia myöden. Asia josta en siis tingi on meikkipohja. Vanhemmiten meikkipohjilla saa siloteltua hyvin ihon virheitä ja kirjavuutta. Suosittelen ihan ehdottomasti meikkipohjaa kaikille ikääntyville naisille. Kokeilkaa, jos ette sitä ole jo tähän mennessä tehneet.

Avonilta tuli yhtenä päivänä sähköpostia uutuuksista ja jotenkin se mainos pysäytti heti. Rakastan meikkejä, joissa on voimakkaat pigmentit ja sävyt on se, joka mut yleensä pysäyttää, jos pysäyttää. He esittelivät siis sähköpostissaan heidän uuden sarjansa Mark. Meikeissä oli ulkonäkö, joka oli erilainen ja vangitsi katseeni heti. Sarja oli tyylikkäästi musta-valkoinen ja jokin siinä tehosi heti.

Tiian kanssa ollaan usein sanottu, että Avonilla on paikka meidän sydämessämme, koska me olemme Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa tavanneet ensimmäistä kertaa Avonin tilaisuudessa ja se oli sitä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta heti ensikohtaamisella. Olikohan niin, että heti jo seuraavana päivänä mä perustin meille tubekanavan tai jotain sinne päin.

Sain sitten testiin näitä Avon Mark -sarjan meikkejä. Näistä ehdottomasti mun sävyjäni on tuo Big Colour Lip Tint Pen fuksian värinen kynä ja lila luomiväri. Punainen huulikiilto tulee myös varmasti käyttöön. Avonin nettisivuilla oli nyt Mark meikit erikoishintaan.

Kävin tutkailemassa Mark Plump It huulipunien sävyjä Avonin sivulla ja tutustuin samalla myös Mark The Bold huulipunanan sävyihin. Jäin miettimään, että olisikoha ne kuitenkin vielä enemmän mun sävyjäni, koska niissä on 50 prosenttia enemmän pigmenttiä kuin on Mark Plump It huulipunissa. Sävytkin taisi siinä olla enemmän minua. Huulipunien sävyjä on kiva vertailla ja minä olen niissä hyvin tarkka. Joskus pitäisi päästä näkemään nämä kaikki livenä, niin eiköhän sieltä se oikea kylmä sävy sitten lopulta löytyisi.

Näissä meikeissä oli siis pigmentit kohdillaan. Olen muutenkin tykännyt monista Avonin meikeistä ja kosmetiikasta, niissä on hinnat kohdillaan. Sieltä olen löytänyt monia hyviä tuotteita päivittäiskäyttööni.

Tuotteet on saatu testiin Avonilta blogin kautta. 

Maiju

10 kommenttia:

 1. Upeita meikkejä ja ihanan vahvoja sävyjä. Pakkaukset ovat myös yksinkertaisuudessaan tyylikkäitä.
  Ihanaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin noihin pakkauksiin. Jotenkin ne on hyvin kuvauksellisia.

   Poista
 2. Mä tykkään myös noiden meikkien ulkoasusta vaikkei tuotesarja muutoin tuttu olekaan!Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ne iski myös minuun värikkääseen ihmiseen :)

   Poista
 3. Tein vallan noilla meikkivideonkin ja hyvä meikki tuli ja nyt Maijusein ihastuin täysin pinkkiin Mark punaan, joka olisi ihan sunkin väri. Hylsytkin on niin mageet. <3 Ihanaa viikkistä oma tätikamusein <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juuri noi värit bongasin kanssa. Alkoi kyllä ne enempi pigmenttise vähän houkuttamaan.

   Poista
 4. Aika huiseja värejä! Hauskat pakkaukset. On ollut mielessä jo pitkään tutustuva Avonin tuotteisiin, moni on kehunut. Jospa nyt paneutuisin asiaan. Kivaa viikonloppua Maiju<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No paneudupa, edullinen sarja ja hyvät pigmentit. Ihanaa sunnuntaita.

   Poista
 5. Minusta Mark-meikkien ulkoasu on todella moderni ja pirteä:) Minähän käytän meikkiä suunnilleen joka päivä, vaikka olisin vain kotona, enkä poistuisi ihmisten ilmoille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meitä on useita, jotka rakastava meikkaamista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.