lauantai 4. maaliskuuta 2017

Kävin taas taivassa ja se oli Raw'n More Cafeessa

Viime viikon lauantaina heräsin ja ajattelin, että nousen hitaasti viikonloppuun. Selasin sängystä käsin puhelimella instagramia sängyssä ja törmäsin ihanaan videokuvaan, joka oli otettu Raw'n More Cafen vitriinistä juuri hetkeä aikaisemmin. Näin jotain niin kaunista, että pääsin sängystä ylös salaman nopeasti. Tein pikaisen päätöksen, että nyt on lähdettävä testaamaan kyseinen kahvila. Laitoin viestiä siskon tytölle, jolle olin luvannut jo aikoja sitten, että veisin hänet jossain vaiheessa Silvoplee-ravintolaan, jossa en ole itsekään koskaan vielä käynyt. Nyt kuitenkin vähän suunnitelmat vaihtuivat, kun näin tämän kahvilan tarjonnan. Päätin, että vien Sinin sinne, jos hän vain pystyisi lähtemään näin nopealla aikataululla. Vastaus tulikin nopeasti, että "sopii". Siitä se ajatus sitten lähti.

Suuntasimme Töölössä sijaitsevaan Raw'n More Cafe:en aika nopella vauhdilla. Näin koko ajan silmissäni vain vitriinissä olevien tuotteiden kuvat. Kun menimme paikan päälle. Meillä oli tuuria sillä saimme rauhassa kuvata ja tehdä videoita, sillä juuri sillä hetkellä oli hyvää tilaa kahvilassa.

Sanoin Sinille, että hän saa valita vitriinistä ihan mitä hän haluaa, että "täti maksaa". Halusin itsekin maistella mahdollisimman montaa lajia, että tiedän sitten, että mistä puhun.  Valitsimme viikonloppulautaset, joille oli määritelty tietty hinta ja sen lisäksi vielä otimme molemmat yhden ylimääräisen tuotteen vielä erikseen. Näin saimme kattavan valikoiman maisteltavaksi (ja tietenkin myös kuvattavaksi).

Viikonloppulautaseen (hinta 22,50 euroa) sisältyi kaikki muut tarjottimelta paitsi tuo smoothie. Näiden lisäksi myös kahvi tai tee. Vaihtoehtoisesti olisi voinut kakun sijasta valita raakapallon ja hinta olisi ollut silloin 18 euroa.
Meidän ihana brunssimme levitettiin pöydälle ja aloimme räpsimään kuvia. Syömisen aloittamisesta ei meinannut tulla mitään. Olisin halunnut syödä vain silmilläni.
  
Olimme molemmat todella ilahtuneet Raw'n Moren tarjonnasta. Sinille tämä oli ensimmäinen kerta, kun tutustui raakaruokaan näin mittavassa suhteessa. Taisipa hän hieman ihastua tällaiseen ruokaan. Itsehän syön hyvin paljon tämän tyyppisesti, koska gluteenittomana tällainen ruokavalio sopii minulle hyvin. 

Raw'n More Cafen tuotteet käyvät monille ruojarajoitteisille. Ruoat sopivat maidottomille, laktoosittomille, gluteenittomille ja vegaaneille. Kahvila sopii siis moneen eri ruokavalioon. 

Itse valitsen kahvilani nykyään juuri sen perusteella, että millaista tarjontaa on gluteenittomille. Tästä paikasta siis ehdottomat suositukset muillekin.Teimme päivästämme myös videon ja löytyy Pinkit korkokengät youtubekanavaltani. Kanavaltani löytyy jatkossa myös muitakin gluteenittomia vinkkejä, joten kannattaa tilata kanava, niin pysytte ajantasalla, että missä korkokengät viipottavat gluteenittomasti. 
 Paikka sijaitsee siis Töölössä Runeberginkatu 59. Nettisivujen mukaan paikka on avoinna ti-pe klo 10-18 ja la 10-16. Kannattaa aina kuitenkin tarkistaa aukioloajat yritysten omilta nettisivuilta, jotta ei tule turhia käyntejä, jos jostain syystä ei olisikaan auki. Minä ainakin suosittelen taas täysillä tätä paikkaa erikoisruokavalioisille. Maiju

14 kommenttia:

 1. Noista kuvista päätellen vois päätellä että silmilläkin voi syödä. No se tosin ei täytä vatsaa eikä maistu suussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me meinattiin vaan kuvata ja nautittiin jo pelkästään kuvaamisesta :) Sitten oli lopulta pakko vaan syödä :)

   Poista
 2. Mielettömän kauniita herkkuja ♥ En yhtään ihmettele että tekisi mieli vain kuvata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ja todellakin ihana oli kuvata tätä värien kylläisyyttä.

   Poista
 3. Kyllä se niin on, että kaunis ruoka herättää heti ruokahalut. Niin on ihanan näköisiä herkkuja teidän lautasilla.
  Kivaa lauantai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ruoka, parempi mieli... näikö se sanonta meni :)

   Poista
 4. Minulla tuli mahdoton nälkä kuvia katsellessa:) Todella herkullisen ja freessin näköistä. Tonne kahvilaan pitäisikin tehdä ekskursio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tulee nälkä kun katselen uudestaan näitä kuvia :)

   Poista
 5. Oi, miten ihanat, monipuoliset ja värikkäät tarjoilut. Kyllä tuolla viihtyisi ♥ Silvoplee:ssa olen muutaman kerran käynyt, ihana paikka ja maistuvat herkut löytyy sieltäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itse, että miten mä olen voinut olla aikaisemmin käymättä. Ei ollut viimeinen kerta kun kävin:)

   Poista
 6. Todella kaunista! Ja varmasti herkullista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Silmänruokaa ja vähän ehkä hengengin ravintoa :)

   Poista
 7. Jestas mitä herkkuja 😍
  Ymmärrän hyvin että syömisestä ei tahdo tulla mitään , kun haluaa kuvata noita.

  On muuten ihailtavan laaja gluteeniton valikoima!
  Täytyykin vinkata siskolle.

  Ihanaa sunnuntaita Maiju !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä jestas sentään :)
   Siellä on oikeastaan kaikki. Lukuunottamatta raakapuuroa, joka oli poikkeuksellisesti tehty tavallisesta kaurasta. Kuulemma puhtaasta kaurastakin on tulossa. Nyt ei vaan sitä ollut tällä kertaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.