lauantai 25. maaliskuuta 2017

Kukkia collegetakissa

Kävimme työkaverini Tuulan kanssa viikolla ennen musikaaliin menoa Helsingin rautatieaseman siivessä olevassa Fashion at Home vaateliikkeessä. Olin Tuulalle kertonut, että sinne on tullut ihania kukallisia collegetakkeja, joita on pakko käydä katsomassa.

Minut tunnetaan suurena kukkien ystävänä ja niitä saa mun vaatteissani olla aina runsaasti. Siksi nämä takit kiinnostivat minua. Erityisesti minua kiinnosti myymälään tullut sinikukallinen takki valkoisella pohjalla. Tämä oli se takki, mikä minua sai liikkeeseen käymään.Takkia tuli katseltua sillä silmällä ja mittailin ja mietin, mietin ja mittailin. Katselin takkia edestä ja takaa.Tämän takin väriin iskin kuitenkin sitten silmäni. Mietin, että onko mulla jo liikaa pinkin värisiä vaatteita, että pitäisikö yllättää itsensä ja ostaakin tuo sini-valkoinen. Mietin myös, että mitä jos ostan molemmat. Sitten taas järki otettiin mukaan, että annoin itselleni luvan ostaa vain toisen. Tämä takki olikin jo pari päivää sitten blogipostauksessani esillä.Tuula päätyi kokeilemaan myös tuota sinikukallista, mutta totesimme, että ei ole Tuulan takki. Tuulan matkaan tarttui tummansininen pusero ja itse päädyin sitten todellakin ostamaan tämän tutun ja turvallisen pinkin.Ajattelin kaupasta lähtiessäni, että voi mikä mieletön itsehillintä voittikaan tällä kertaa. Jossain elämänvaiheessa olisin varmasti taipunut ostamaan molemmat.

Maiju


7 kommenttia:

 1. Ihan sun tyylisiä, jostain syystä toi sini-valkoinen sopis musta sulle vielä äärettömän hyvin. :D Ja tää ei ollut vinkki, että pitäis käydä ostamassa. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tuosta sinivalkoisesta ihan kauheasti. Jotenkin siinä oli sitä jotain.

   Poista
 2. Ihan sun näköinen takki :) Tuo on ihana kauppa, ei mun tyylinen mutta tykkään käydä siellä ohikulkiessa hypistelemässä vain siksi etä kaikkialla on niin kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oli ihan minua. Tykkään niin kukista ja romanttisista jutuista :)

   Poista
 3. Nyt yllätät vielä itsesi ja käyt hakees ton sini-valkoisen, se sopi sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei tiedä, jos matkan jälkeen vielä hakisinkin :)

   Poista
 4. Ihanasti sopii sinulle molemmat!
  Mutta se on hyvä tietää ettei luottoväri petä koskaan! Sitäpaitsi voithan rikkoa rajoja vaikka sinertävillä asusteilla ja kengillä :).
  -Heini

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.