tiistai 21. maaliskuuta 2017

Lätkämatsissa ja miesten pukuhuoneessa

Saimme Lorealilta kutsun saapua L'Oreal Paris Men Expert tuotteiden lanseeraustilaisuuteen. Nykyään mietin todella tarkkaan, että mihin tilaisuuksiin otan osaa, koska aika on niin rajallista ja haluan jättää hieman aikaa myös blogin ulkopuoliselle elämälle.

Kutsu kuitenkin vaikutti niin mielenkiintoiselta, joten päätimme ottaa Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa kutsun vastaan. Tädit olivat oikeastaan aika täpinöissään kutsusta. Mietimme Tiian kanssa, että mikä kutsussa meitä eniten innosti. Kutsu oli oikeastaan kolmivaiheinen eli tilaisuudessa esiteltiin tuo uusi miesten sarja, sitten oli vuorossa ruokaa ja vielä näiden lisäksi pääsimme katsomaan IFK:n lätkämatsia ja meille luvattiin vielä tapaaminen Juhamatti Aaltosen kanssa sekä vierailu pelaajien pukuhuoneessa.Mietimme, että mikä noista meidät oikein sai eniten innostumaan? No ajattelimme, että varmasti ei koskaan muuten saada kutsua vierailla jääkiekkoilijoille pukuhuoneessa, joten päätimme tarttua onkeen ja osallistua.Tuotesarjan keulakuvana on IFK:n Juhamatti Aaltonen, jonka kanssa meillä oli mahdollisuus poseerata. Olemme me vaan onnentyttöjä.Tämän jälkeen pääsimme syömään.Syömisen jälkeen sitten pääsimme kannustamaan Tiian fanittamaan IFK:ta. Itse en ole jääkiekosta ymmärrä tuon taivaallista, muuta kuin, että häkkiin pitäisi kiekkoa saada ja varmasti mielummin siihen vastustajan häkkiin.
Vaikka kannustimme kovasti, niin peli ei päättynyt ihan toivotulla tavalla. Hieno peli kuitenkin ja yritystä oli kovasti.Saimme kotiin tuotavaksi koko uuden tuotesarjan. Ihania tuoksuja ja ihana värimaailma oli uusissa suihkugeeleissä. Olipa kiva tuoda välistä kotiin tuliaisia miehelle, eikä aina vaan itselleen. Hän otti tuliaiset ilolla vastaan.Tämä uusi Lorealin antiperspirantti lupaa 96 tunnin kestävyyden. Nyt laitetaan mies testaamaan, että onko sanojensa mittainen tuote.

 


Tädit tubettaa kanavalle teimme myös aiheesta videon ja se on katsottavissa alla olevasta linkistä.


Tilaisuus kaikkine tapahtumineen oli aika pitkä, mutta kun ilta piti sisällään näin monta elementtiä ja oli hyvin suunniteltu, niin me viihdyimme mukana taas ihan täpöllä. Kiitos kutsusta Loreal. Tilaisuus oli kivasti taas suunniteltu.

Miestentuotteet saatu blogin kautta. 

Maiju


10 kommenttia:

 1. Teillä ollut aivan ihana kokemus! En minäkään lätkästä juuri mitään ymmärrä mutta Kärppiä ja Tapparaa (esikoisen suosikki) olen aina kannattanut. Nuo miesten tuotteet kiinnostaa sillä minun hra 14v on pahimmassa "haisuiässä" ja hänelle pitäisi löytää aina tuotteet jotka saisi pojan innostumaan omasta hygieniasta ja hajuttomuudesta. Tähän mennessä tulo on ollut aika heikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kiva kokemus. Onhan tuo lätkämatsi kivaa vaihtelua, vaikka siitä ei mitään niin kauheasti ymmärrä :)Tästä pojalle sitten tuotteita :)

   Poista
 2. Grr, ihanan äijää! :) Kivan erilainen tilaisuus! Hyvää viikon jatkoa maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kiva tilaisuus ja ei ihan jokapäiväisen samanlainen kuin muut :)

   Poista
 3. IFK fanina pakko sanoa, että niin monella tapaa ohittamaton kutsu ja vielä, kun me kaksi päästiin yhdessä hehe miesten pukuhuoneeseen,niin onhan se aikamoista. Erittäin vaativa mieheni testaa parasta aikaa tuota mustaa suihkugeeliä ja ohhoh tykkää kovasti. Aiemmin on kelvannut Rexona sininen suihkufeeli ja sampooksi vain Fructis tai Lorealin keltainen, nyt kuulemma kaikki saa samasta Men Expert paketista :)

  Ihanaa iltaa ja oli kivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kehuttiin tuota dödöä näin viikon testailujakson perusteella on todettu hyväksi.

   Poista
 4. No olipa kyllä ilta teillä. Todella erilainen ja kiva kun pääsitte myös Juhamatti Aaltosen kanssa kuvaan, komea sälli!
  Ihanaa tiistai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän meidän nyt kuvaan päästä, kun muutkin :)

   Poista
 5. Onpa leveät hymyt yhteiskuvassa! ;D <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.