perjantai 24. maaliskuuta 2017

Lehtihaastattelua ja valokuvausta

Keskiviikkona oli työpäivän jälkeen vuorossa yksi lehtihaastattelu Tädit tubettaa tätikaverini Tiian kanssa. Valokuvaajan kanssa kävimme ensiksi kuvaamassa lehtijutun kuvia Kalevankadulla eräässä porttikongissa ja sen jälkeen suuntasimme Annantalolle.  Kuvausten jälkeen oli vuorossa haastattelu, jossa Ani haastatteli "tätejä". Ani on itsekin aikuistubettaja ja vlogaa kanavalla Anin kanssa


Lehtijuttuun haluttiin vähän erilaisia kuvia. Haluttiin, että osa otetaan ulkona ja osa sisätiloissa. Valokuvaajalla oli ajatus tietystä porttikongista ja siellähän niitä kuvia sitten räpsittiin olan takaa.Sitten mietittiin, että missä sisäkuvat voisi ottaa? Päädyimme Annantalolle ja siellä napsittiin Tiian kanssa myös omaan tarkoitukseen kuvia. Tiia halusi ikuistaa satuhuoneessa mut värikkäiden tilkkutäkkien ympäröimänä.Sitten Tiia ehdotti myös kuvaamista harsoverhojen keskellä. Tiialla oli selkeästi visiot mielessä, kun halusi napsia kuvia. 


Kun kuvaaja napsi kuvia meistä, niin me napsittiin kuvia ikään kuin siinä ohessa, koska meidän piti esittää, että me otettaisiin kuvia samalla kuin kuvaaja ottaa kuvat. No me ei pelkästään vain leikitty, vaan me otettiin kuvia ja taisi Tiia jostain tilanteesta ottaa myös videota.


Kerron myöhemmin, että mihin ja mikä juttu on tulossa. Oli kiva taas pitkästä aikaa tehdä  jotain tällaista. Edellisestä kerrasta taitaakin olla jo jonkin aikaa. Viimeksi taisimme yhdessä Tiian kanssa olla syksyllä radiohaastattelussa. Lehtijutuista siis oli jo jonkin aikaa.


Maiju

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tuo tilkkutäkki kuva on.pirteä !
  Jään mielenkiinnolla odottamaan juttua 😊
  Kivaa loppuviikkoa Maiju !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina. Ihana oli tuo tilkkutäkkitausta ja en olisi uskonut, että kuinka ihania kuvia sieltä sai. Tiialla oli hyvä silmä kun näkin tämän paikan kuvauksellisena :)

   Poista
 2. Kuullostaa tosi kivalta ja kuvista tuli varmasti hyviä. Olihan niissä hyvät mallit ♥ Jään mielenkiinnolla odottamaan lehtijutun julkaisemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan lehtijutun ilmestymistä. Siitä tulee hyvä juttu :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia ja etenkin tuo tilkkutäkki kuva on mahtava!!Minäkin odottelen täällä teidän lehtijuttua :)

  VastaaPoista
 4. Onnea jutusta! Olette kyllä niin positiivinen pari tätejä että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Aikku. On ihana jakaa iloa elämään <3

   Poista
 5. Sä sovit Maiju tuonne Annantaloon, kuin nenä nassuun. Jännää oli ja vielä jännempää mitä tuleman pitää.

  Ihquisaa viikonloppua 💖💖💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli hyvä visio kuvista, jostain syystä en olisi itse heti huomannutkaan tätä hyvänä kuvauskohteena :)

   Poista
 6. Kivat, värikkäät kuvat. Varmasti kiva juttu tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Olen oikolukenut jutun ja sen perusteella tulisi ihana <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.