perjantai 17. maaliskuuta 2017

Mitä täällä tapahtuu? Gluteenittomat uutiset mediassa

Tällä viikolla on oikein pitänyt hieraista pariin kertaan silmiään. Ihan mielettömän hyviä uutisia gluteenittomalla saralla. Minuthan tunnetaan siitä, että kailotan aiheesta paljon ja teen sen meidän kaikkien gluteenittomien puolesta. Toitotan sitä koko ajan, että meille ei enää kelpaa vain kohtuullinen tarjonta, haluamme hyvää ja maistuvaa gluteenitonta ruokaa. Haluamme, että meidätkin huomioidaan. Siksi aihetta on pakko pitää koko ajan tapetilla.

Nyt olen ollut iloinen tällä viikolla, kun hyviä gluteenittomia uutisia on kuulunut monelta eri puolelta.

Gluteenittomia uutisia mediassa


MTV:n sivuilta bongattu hyvä uutinen oli se, että Scandic-hotelliketju alkaa tarjoamaan erikoisaamiaista allergisille. Suomen Scandic-hotellien ravintolatoimesta vastaava Ikonen kertoi, aamiaiskonseptin tavoite on palvella kaikkia asiakkaita. Hieno asenne. Kiitos Scandic.


Seuraava uutinen tuli bongattua Salon seudun sanomista ja se kertoi, että tänä vuonna Saloon on tulossa kaksi gluteenitonta leipomoa. Siis mitä täällä tapahtuu. Hienoa. Tästä  näkee, että gluteenittomuus nostaa kovasti päätään.Seuraava uutinen oli se, että seuraavaat keliakiamessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 27.-28.4.2018. Kannattaa laittaa päivä jo kalenteriin valmiiksi.
Mahtavaa huomata se, että monet yritykset alkavat huomioimaan gluteenittomat asiakkaat tasavertaisesti muiden kanssa. Minä nostan aina hattua yrityksille, jotka sen tekevät. Minusta ei yrityksillä ei ole enää varaa olla huomioimatta. Tyytyväinen asiakas on sellainen, joka tulee aina takaisin. 

Laiva, jolle itse palaa uudestaan ja uudestaan on VikingLine, heillä glutenittomuus toimii. Täältä löytyy minun vinkkini onnistuneeseen laivamatkaan.
Tässä oli tämän viikon gluteenittomat vinkkini. Ajattelin, että voisin aina välistä jakaa näitä vinkkejä, joita tulee bongattua lehdistä ja sosiaalisesta mediasta. Näin pysytään kartalle, että mitä gluteenittomasti tapahtuu ja missä. 

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.