tiistai 28. maaliskuuta 2017

Mustaa ja hopeaa yhdistettynä arkiasuun

Hyvin vähän tulee näitä asukuvia enää tänne pommitettua, vaikka tiedän, että osa lukiijoistani niitä aina toivookin. Jotenkin minusta tuntuu, että musta on tullut NIIN tylsä. Välistä tuntuu, että ei enää jaksa olla riikinkukko, vaan haluaa sitä perusjuttua. Ikäkö on alkanut vaivaamaan?

Viikolla oli taas sellainen "plääh"-fiilis pukeutumisessa ja vedit jalkaani töihin mennessäni farkut, joihin yhdistin vanhan mustan puseron, jossa on hopeinen kotkan kuva edessä. Kun haluan aina vetää vielä sen huivin olkapäilleni, niin sopivasti osui käsiini musta huivi, jossa toistui myös hopeakoristeet.

Kun menin töihin, niin eräs työkaveri sanoi heti, että "jännä juttu, että luin juuri Gloriaa, jossa kerrottiin, että on trendikästä yhdistää mustaa ja hopeaa arkiasuihin". Olin siis ihan vahingossa juuri oikeana päivänä siis trendikäs.


Siivosin juuri vaatekaappiani ja laitoin kiertoon kaksi jätesäkillistä vaatteita. Ajattelin, että selkeyttäisin pukeutumistani ja nyt sai lähteä hyvinkin värikkäitä vaatteita. Vaatekaapin siivous on edelleenkin vaiheessa, joten varmasti on vielä neljä jätesäkillistä lähdössä, kunhan vaan ehdin käydä läpi kaappini.

Katsotaan, että miten tässä edistyn. Tuleeko teille lukijoilleni koskaan tällaista fiilistä, että haluatte  yhtäkkiä muuttaa tyyliänne ihan toiseen?

Maiju

10 kommenttia:

 1. Tuohan on aivan loistava yhdistelmä:) Itse olen housuihminen ja välillä tulee mieleen, että pitäisköhän hankkia joku hamonen tai mekko, mutta sitten en kuitenkaan viitsi;) Tuntisin itseni jotenkin paljaaksi, jollei ole kintut peitetty:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä voi yllättää muuta ja mennä töihin mekossa :)

   Poista
 2. Asusi on todella kaunis.
  Minä olen edelleenkin pinkin puolustaja, siis itselläni :) Mutta löytyy mulla myös mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkkiä ei mikään voita, mutta välillä voi olla vähän synkkäkin :)

   Poista
 3. Kiva yhdistelmä - sellainen, jonka itsekin voisin laittaa päälleni;)
  Jaa-a - että tuleeko mieleen tyylin vaihtaminen? Siis minkä tyylin - kun nyt edes jonkun tyylin itselleen keksisi - siis jonkun muun kuin sen rönttöliisalookin;)

  VastaaPoista
 4. Mä olen huomannut ihan saman itsessäni, se vaan on niin helppo vetää farkut ja joku pusero päällensä. Perusasupäivinä panostan sitten kenkiin enemmän -ettei ihan perusperus-pirkoksi muutu. Mutta sitä pelkoa meillä kummallakaan ei taida olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on kyllä hyvä tapa vähän tuoda väriä. Sehän me taidetaan hallita molemmat.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.