maanantai 6. maaliskuuta 2017

Poweria päivään tätienergialla

Saimme päähämme loppuviikosta Tiian kanssa, että voisimme viettää sunnuntaina tätipäivää. Harvoin tulee tavattua ilman, että meillä olisi jotain tilaisuutta. Silloin kun ollaan päätetty viettää tätipäivää, niin meillä on ollut sairaan hauskaa yhdessä. Niin tälläkin kertaa.

Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia körötteli Porvoosta Helsinkiin ja olimme sopineet, että hän tulee meille ja siitä sitten mietitään, että mitä jatkossa tehdään. Päätimme ottaa siis oikein tätipower-energiapäivän. 

Aloitimme päivän meillä ja olin leiponut Tiialle kahvin kanssa mustikkapiirakkaa ja tein meille marjaiset smoothiet sekä juustoleivät. Päätimme ensialkuun vetää yhden livelähetyksen fasessa. Minähän rakastan näitä livelähetysten ottamista. Kun olen tällainen omituinen höpöttäjä, niin mikäs sen mukavampaa kuin höpötellä välistä ihan livenä. Meidän livelähetyksen aihe koski kiusaamista ja toisten ulkonäköön keskittyneissä kommentoinneissa. Joidenkin mielestä kun on oikein haukkua muiden ulkonäköä julkisesti. Itse taas puhun aina sitä vastaan. 

Poseraaminen on aina tätä tasoa, mutta emme voi sille mitään, että poseeraus ei ole vahvimpia puoliamme. 

Kun saimme videot tehtyä ja hoidettua kaikki muutkin sovitut jutut lähdimme Jumboon.  Jumbossa oli tarkoitus käydä Stockalla ja sitten mennä syömään. 


Stockalla käytiin haistelemassa ihania tuoksua, katsastamassa muun muassa MAC:n uutuustuotteita sekä katsastamassa mun lemppareita eli GlamGlow:n tuotteita. Kun oltiin katsastettu kosmetiikkaatuotteet Tiialla oli nälkä ja päätimme lähteä syömään. Ehdimme juuri ja juuri ennen keittöin sulkeutumista Classic Dineriin. Sieltä saa myös gluteenittomina suuren osan annoksista. 


Sen jälkeen oli jo Jumbo sulkeutumassa ja me oltiin juuri päästy vauhtiin. Päätettiin hurauttaa Malmille kauppaan ja tutkailemaan Prisman tarjontaan. Itse ostin sieltä takin ja Tiia löysi alelaarista nahkahanskat. Tämä lamppu houkutti meitä kuvaamaan. Naurettiin Tiian kanssa, että tajuaakohan jengi, että kuinka hauskaa voi olla kaupassa? Meistä saisi hyvät kauppiaat hyviä somemagneetteja, me löydettäisiin varmasti miljoona hyvää kuvauskohdetta.  

Parasta kotiin Prismasta mainos näytti siltä, että mä olisin voinut ottaa vaikka tuon imuroivan kaverin mukaan kotiin. 

Ihan sairaan kiva päivä meillä oli. Päätettiin, että otetaan taas sopivan ajoin välein tällainen päivä. Voidaan somettaa, voidaan käydä shoppailemassa ja siinä sivussa hoitaa myös arjen askareita. Suosittelen viettämään tätipäiviä kavereiden kanssa aina silloin tällöin. Rankan viikon jälkeen tällaisten päivien avulla jaksaa taas eteenpäin. Kiitos Tiia seurasta.Maiju

12 kommenttia:

 1. Mulla tulossa kuun lopussa tätipäivä Tarun kanssa :)
  Teidän livevideo oli aivan loistava.
  Mukavaa viikkoa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa energiaa siis tiedossa teillekin. Meistäkin tuo live onnistui hyvin.

   Poista
 2. Ihanaa tätienergiaa ♥ Live-lähetys oli kiva. Hyvä, kun otitte asian esille ja puheeksi. Uskon, että Teillä on ollut tosi kiva päivä ja olen samaa mieltä, että poseeraaminen on vaikeaa. Kivaa alkavaa viikkoa Sinulle, Maiju ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse. Live toimi hyvin ja välillä on hyvä jutella tästäkin aiheesta. <3

   Poista
 3. Meillä oli niin mahtipv, homma vaan toimii ja aina on hauskaa, mutkatonta ja energisoivaa, ihan kuin oltais aina tunnettu. Oot paras. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli mahtipäivä. Varmasti syntyi myös hyvää materiaalia tuossa sivussa :)

   Poista
 4. Teillä on ollut mainio tätitpäivä ja tätienergiaa vaikka muille jakaa. Tuosta pitää ottaa opiksi ja järjestää itsekin jossakin vaiheessa tätipäivä :)
  Ja tuosta poseeramisesta..., minä en taida saada ketään poseeraamaan kanssani. Se on vaikeaa ja haasteellista.
  Kivaa viikkoa teille kummallekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä me voidaan harjoitella yhdessä tuota poseeraamista. Ensi kerralla otetaan vähän yhteiskuvia :)

   Poista
 5. Upeat tädit vauhdissa:D Kyllä tuollaisista hetkistä saa ihan uutta virtaa arkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Voitaisiin joskus kerätä oikein kunnon tätijengi kasaan :)

   Poista
 6. Ystävän kanssa vietetyt tätipäivät antavat energiaa ja jaksamista. Teillä on kuvista päätellen ollut tosi hauskaa. Live-esityksenne oli hyvä ja aiheellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aina hauskaa. Otamme hauskat hetkemme pienistä asioista <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.