sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Rikas, hyvässä ammatissa oleva leski - ne on kuulkaa satuolentoja

Minua on naurattanut jo vuosia nämä netin feikkiprofiilimiehet. Tiedättehän ne, jotka yleensä ovat englantilaisia lentokapteeneja, kenraaleita tai muissa korkeassa asemassa olevia leskimiehiä. Olen monta kertaa nauranut sitä, että onkohan englantilaisten nuorten naisten kuolleisuusprosentti jotenkin suurempi kuin  muissa maissa? Ainakin tuntuu kun jatkuvasti tulee näiltä englantilaisilta leskimiehiltä facebook-kaveripyyntöjä.

Oikeastihan kaikki varmasti tietää sen, että tällaisia miehiä ei oikeasti ole edes olemassa. Toivottavasti tekin siis tiedätte.

Kuitenkin saa usein lukea lehdistä, että kuinka joku tällainen mies oli taas saanut jonkun naisen lähettämään itselleen kymmeniä tuhansia euroa.

Huijarit englannista

Oikeastihan näitä miehiä ei siis ole olemassakaan. Nämä miehet perustavat sosiaalisen median eri kanaviin feikkiprofiilit ja heidän ainoa tarkoituksensa on vain huijata naisia. Otetaan esimerkiksi tämä Erik Lucas. Hän kertoo olevansa leski. Hän on juuri perustanut facebook-brofiilin ja minä olen varmasti hänen ensimmäinen tai ensimmäisiä, joita hän hakee facebook-kaverikseen. Eikö olekin aika ihmeellistä? Tämä englantilainen tyyppi ja hän löytää juuri minun profiilini facebookista ja hakee juuri minut kaverikseen ensimmäisenä? 

Huvittuneena aina katson näiden hakijoiden profiilit läpi ja poistan yleensä vasta san jälkeen pyynnöt. Järjestäin he ovat aina siis leskiä. Huivittavinta on se, että tämä Erik Lucas on alkanut seuraamaan minua myös instagramissa jossain vaiheessa. Siellä hänellä on myös uusi profiili ja vain pari kuvaa. Kuinkas ollakaan, siellä hän esiintyy nimellä Kelvin Brand. Ihan mahtavaa, nimikin on vaihtunut lennossa. 


Tiedän, että monet uskovat näihin tyyppeihin ja siksi päätin kirjoittaa aiheesta. Muistakaa, että näitä tyyppejä ei ole olemassakaan. Näiden ainoa tarkoitus on vaan saada huijattua naisia ja viedä heidän rahansa. Älkää antako edes yksinäisyyden varjolla tällaisten tyyppien huijata itseänne. 

Löysin erään vanhan lehtijutun, kannattaa lukea tämä lehtijuttu, niin näette, että miten nämä huijarit toimivat. 

Tämä pienenä varoituksen sanana kaikille naisille, kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tällaiset tyypit ovat yhtä todellisia kuin on joulupukkikin. 

Maiju

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Itse kun en ole koskaan sinisilmäinen näiden suhteen ja tiedän, että monet kuitenkin ovat. Pakko oli postata.

   Poista
 2. Erik/Kelvin on varsinainen multipersoona :D Itse kyllä haluan jollain tapaa edes tietää kaikki fb-kaverini, joten ihan heti ei tulisi mieleen vastata kaveripyyntöön myöntävästi.

  Itselleni näitä ei ole tullut, mutta amerikan perintöjä sitäkin enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että ei tule mieleen vastata. Toivon, että muillekaan ei tulisi. Multipersoona on ja on tainnut joskus hakea mua facekaveriksi vielä jollain muullakin nimellä. No ihan heti ei ole tullut mieleen suostua :)

   Poista
 3. Tosi hyvä aihe, varmasti sellainen mistä ei niin yleisesti puhuta mutta syytä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on onneksi lehtijutuissa kirjoitettu. Mulla on ollut mielessä jo jonkin aikaa, että aiheesta olisi hyvä kirjoittaa :)

   Poista
 4. Nää on todella huvittavia. Itsellähän on esim. Facebookissa asetus, että vaan ystävien ystävät voi ainoastaan pyytää kavereiksi, niin olen säästynyt näiltä täysin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on todella huvittavia. Itselläni on vähän väljät asetukset kaveripyyntöjen suhteen :)

   Poista
 5. Surullista, että jotkut uskovat näihin juttuihin =(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin surullista. Siksi ajattelin, että on hyvä varoitella jälleen kerran naisia.

   Poista
 6. Laitoin ,ei kovin kauan aikaa sitte paksua viestiä tälläselle "kapteenille" tiesin että hän on huijari. Sanoin että olen lapseton uranainen , hammaslääkäri , rikas jne .Siitäkö kapteeni innostui ,hahaaaa, naureskelin . Hän halusi heti puh yhteyden ! Sanoin että en kerkee just nytte kun lähden omistamalle hevostallille ja samalla poistin kyseisen henkilön . Ollaan saatu kavereiden kanssa monet naurut tästä jutusta ......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamupäivän naurut tälle sun viestille. Luin jostain kuinka joku oli käynyt myös pitkiä viestiketjuja samanlaisen tyypin kanssa. Onneksi monet tajuavat nämä huijareiksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.