perjantai 3. maaliskuuta 2017

Valonsäteet muuttuvat rakastamalla auringonpaisteeksi

Tämän päivän sanoma on noukittu Joel Jyrinkin ihanasta taulusta. Ajattelin, että sanat sopivat hyvin viikonlopun aloitukseen. Kauniita sanoja ja ajatuksia ei ole koskaan liikaa.

Päivät ovat täynnä valonsäteitä. Ne eivät ole suuria, mutta rakastamalla ne muuttuvat auringonpaisteeksi - Joel Jyrinki

Tulin kotiin kaupan kautta ja ostin kimpun ruusuja. Ostin myös jäätelöä, koska ajattelin, että raskaan työviikon jälkeen voin hemmotella itseäni isosti. Polkajäätelö houkutti pakastealtaassa. 


Tämä ihana Joel Jyrinkin taulu lähti mun mukaan Hakaniemen hallin yläkerrasta. Minusta Joel Jyrinki sanoo kuvillaan ja teksteillään juuri sen minkä haluan kuulla. Kauniita sanoja yhdistettynä kauniisiin kuviin.  Voiko tämän paremmin aloittaa viikonloppuaan.Ihanaa viikonloppua kaikille. Nyt on edessä viikonloppu, jolloin ei ole suunniteltua ohjelmaa. Taidan ainakin huomenna pysytellä nejän seinä sisällä ja tehdä sellaisia asioita, joita haluan tehdä. 

Ihanaa viikonloppua kaikille. 

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ihana voimalause ja ihana taulu.
  Ja kukat tietenkin.
  Eikä tekisi tiukkaakaan tuo jädekään vaan nyt ei ekopaaston takia parane;)
  Ihanaa viikonloppua, Maiju - ota rennosti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin syön jäätelöä. Nyt eu voinut vastustaa. Ihanaa viikonloppua

   Poista
 2. Maiju, kiva, kun palasit. Apu-maailma oli varmaan mahtava, mutta jotenkin se tuntui etäiseltä. Ihanaa ja rentoa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on varmasti parasta, kirjoitan siitä mistä haluan, eikä pidä miettiä muuta :) Ehkä omassa blogi on ikään kuin lukijoitakin lähempänä.

   Poista
 3. Kyllä itseään saa ja pitääkin hemmotella. Mun täytyy kyllä ehdottomasti käydä etsimässä tuota Polka-jätskiä tänään, namskis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanon, että se oli vähän liian hyvää. Ostin sitä K-Supermarketista, varmasti löytyy monista kaupoita.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.