sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Aina voi aloittaa alusta - Alku kaiken kauniin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tiedän, että meillä naisilla on tapana aloittaa uusi elämä aina maanantaisin. Varmaan useampana maanantaina vuodessa. Voi kuulkaa minäkin aloitan uuden elämän varmaan 52 kertaa vuodessa. Tosin olen opetellut itselleni armollisuutta vuosien aikana. Laihdutin varmaan ensimmäiset 50 vuotta, kunnes tajusin, että laihduttaminen ei ole ratkaisu, vaan ratkaisu on elämäntapamuutos ja hyvät valinnat elämässä.Minähän teen niitä hyviä valintoja, jouduin ne aikoinaan opettelemaan. Hyvin valintojen sekaan mahtuu kuitenkin myös niitä vähemmän hyviä valintoja eli saatan syödä jotain hyvääkin aina välistä. Niiden suhteenkin olen itselleni suopea enkä ruoski itseäni huonoista valinnoista. Nykyään käytän sanontaa, että "kun tekee pääsääntöisesti hyviä valintoja, niin muutamilla huonoilla ei ole mitään merkitystä".

Näiden sanojan myötä kerron teille, että nyt se taas alkaa eli uusi ALKU-valmennus starttaa maanantaina 10.4.2017. Nyt on siis mahdollisuus lähteä kannustavaan joukkoon pudottamaan painoa. Nyt on siis mahdollisuus olla kesällä kuosissa ja voida paremmin sekä siinä sivussa opetella uuden terveellisemmän loppuelämän aakkoset.Alkuvalmennusta on uudistettu

Valmennusta on nyt uudistettu ja uudessa paketissa on mukana 2 viikon tehostartti, jossa mukana tulee tarkat ohjeet resepteineen. Valmennus kestää kahdeksan viikkoa. Tämän valmennuksen aikana opit uuden, värikkään ja maistuvan ruokavalion.

Alku-valmennus on kuin oma ruokavalioni eli syödään 4-5 ateriaa päivässä ohjeiden mukaisesti. Kun valmennusta noudattaa niin paino putoaa.Valmennuspaketti sisältää:

Tehostartin eli kahdelle viikolle valmiit ruokaohjeet resepteineen.

Ruokavaliot ja kattavan oppaan, joistsa voit valita ja rakentaa oman ruokavaliosi lähtötilanteen ja tavoitteet huomioiden. Ohje on tarkka, mutta syöt vain sellaisia ruokia, joista oikeasti pidät.

Ruokavalio on perustaltaan gluteeniton ja maidoton. Ruokavalio sopii myös kasvissyöjille.

Valmennuksen aikana saat tuen Kukka Laaksolta ja Jussi Jaurolalta, jotka ovat valmennuksen takana. Valmennuksen aikana tukea saa muun muassa facebookin omassa ryhmässä. Siellä myös jaetaan hyviä vinkkejä ruokavalioon ja valmentajat auttavat hädän hetkellä.

Miksi pidän Alku-valmennuksesta itse?

Itse tutustuin vuoden vaihteessa Alku-valmennukseen ja miksi siitä itse pidän on se, että valmennus on minulle juuri sopivan joustava. Kukaan ei määrittele minulle valmiiksi ruokia, mitä syön, vaan saan ne itse valita. Perustana on terveelliset raaka-aineet, joista itse voi koostaa haluamansa ateriat. Nyt tosin on siis tullut valmennukseen muutosta kahdelle ensimmäiselle viikolle eli tämä tehostartti, joka helpottaa niitä valmennettavia, joilla ei ole hallinnassa tällainen ruokavalio. Kahdessa viikossa jo oppii sen, että miten tulisi syödä ja mitä tulisi syödä.Minäkin alan taas tsemppaamaan omaa ruokavaliotani tämän Alku-valmennuksen myötä. Mitä se minun kohdallani merkitsee? Hyvin pieniä asioita eli


 • vähemmän gluteenitona leipää
 • tiukempaa maidonta ruokavaliota
 • lisää vettä 
 • vähemmän makeita ruoka-aineita
Usein nämä asiat ovat pieniä. Pienillä asioilla saamme aikaan suuria asioita. Kova halu olisi saada 10 kiloa pois ja haluaisin voida hieman paremmin ja saada veriarvoni kuntoon. 


Pakko on nyt yrittää ottaa tällainen teema itselleen että Alku kaiken kauniin. Tämän teeman voimin aion olla kesällä niin kondiksessa ja voida hyvin. Alkuvalmennukseen voi liittyä täällä ja tuolta sivustolta löytyy valmennuksesta myös lisätietoa.

Toivotaan, että sinä siellä ruudun takana, joka asian kanssa painit, saat tsempit aloittaa. Tehdäänkö tämä yhdessä?

Maiju

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut painon kanssa taistelua varmaan tommoset 50 vuotta, kun jo pikkulikkana sain kuulla painostani. Nyt kun katson lapsuusajan valokuvia, en ollut ollenkaan pyöreä, vaan melko tavallisen kokoinen. Turhalla ja nöyryyttävällä läskinimittelyllä tehdään vain ja ainoastaan vahinkoa itsetunnolle. Ne varsinaiset paino-ongelmat ovat suora seuraus haukkimisista. Koko elämä on ollut yhtä suurta laihdutuskuuria:( Nyt en enää harrasta sitä, kun sain erään kaupallisen laihdutussysteemin kautta vihdoinkin itseni suht koht oikeille raiteille kolmisen vuotta sitten. Normiarkena syön terveellisesti, mutta herkuista on turha kieltäytyä tai itseään rangaista. Herkkuja syön ihan hyvällä omalla tunnolla silloin, kun huvittaa ja aika usein huvittaa:)

  Tsemppiä, Maiju:) Iloa päivääsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sari miten me aikuiset naiset opitaankin juuri oikea asenne vasta tässä 50-kympin kynnyksellä. Kun itse sain keliakian, opin, että mikä elämässä on tärkeintä... se oli se, että mun ei tarvitse olla langan laiha, vaan se riittää, kun voin hyvin :)

   Poista
 2. Minä olin vielä 30 vuotiaana 45 kg, pituus 1,66 eli aikanaan lukion hoikin tyttö. Nyt haluaisin 10 kiloa pois, mutta nopeesti ne tulevat, vaan eivät lähde. Viime kesän operaatio oli niin rankka ja iso, että surutta herkuttelin joka ilta, että olin jaksanut yleensä elää siihen iltaan, se oli mun palkinto!!!

  Nyt en vieläkään saa hiihtää enkä pyöräillä enkä juosta, joten vain kävely käy. Tosin kohta alkaa 3 000 neliön puutarhan haravointi ja se on joksus vienyt minulta 5 kiloa. Saas nähdä, kuinka käy nyt. Haluan syödä leipää, aamulla kahvin kanssa yksi vaalea eli perua satakuntalaisista kakkoaamiaisista, sitten on jogrtti ja mysli, lounas on vaikka munakas ja pääruoka on kaksi kertaa viikossa kalaa, mutta nyt tänään esim. spagehttia:) Ja illalla kaksi palaa rusileipää tai ryäpäleitä ja Ritari-juustoa. Hitsi, miten hyviä juustoja Suomessa tehdään. En syö karkkeja ja nyt en ole syönyt edes suklaata, joten varmaan se on teehetken kanelipulla, joka minut pidättää näissä kiloissa ja ihanat juustot.

  En nyt lähde tähän mukaan, sillä en uskalla vielä, kun perussairaus oli se iso juttu, mutta kyllä minä jotain aion tehdä, katsotaan sitten.

  Kiva, kun jaksat tsempata ja vetää muitakin mukaan!<3

  Syön varsin laajasti kaaleja, kun ne ovat niin terveellisiä, mutta ikinä en ole syttynyt parsakaalille, sitä en vain pysty:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me Leena vielä tsempataan kilot pois, vaikka joskus on kuunneltava elimistöään ja tehdä se mikä milloinkin on tärkeintä. Kun pääsääntöisesti tekee hyviä valintoja, niin muutamalla huonolla ei ole merkitystä. Tärkeintä elämässä on se, että voidaan hyvin <3

   Poista
 3. Minä en koskaan aloita uutta elämää vaan toivon että saisin jatkaa tätä samaa. Painoa on reilusti mutta antaa olla. Muistan miten äitini valitteli aina lihavuuttaan ja paksuja jalkojaan. Nyt kun äidillä ikää lähemmäs 90 vuotta niin ei ole painoa eikä paksuja jalkoja. Minulle muistaa aina sanoa että kyllä sinä olet lihava ja kyllä sinulla on paksut jalat. Ajattelen että onpahan sitten vanhana vara laihtua kun mikään ruoka ei enää maistu. Nyt nautin elämästä, hyvästä ruuasta ja joskus myös juomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein tulee mietittyä, että pitäisi ollakin vähän ylipainoa, jos tulee sairaus, joka vie kiloja, niin sitten olisi mistä ottaa. Itsellä on vähän ongelmia veriarvojen kanssa, joten mulle olisi varmasti tärkeää saada 5-10 kg pois ihan terveyssyistä <3

   Poista
 4. Tsemppaan täysillä! Mullakin muutama kilo saamassa huutia, onneksi nyt on selkä paremmassa kunnossa ja pääsen liikkumaan. Ruokavalio on jo ruodussa kun vain herkut malttaisin jättää syömättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samalla periaatteella, että vain pientä säätöä. Olen onnellinen, että olen löytänyt elämääni tämän ihanan ruokavalion. Ilman tätä ei varmasti jaksaisi tehdä kaikkea mitä nyt tekee <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.