maanantai 17. huhtikuuta 2017

Draamaqueen iski kyntensä hiuksiini

Varmaan hauskin kampaamokokemuksen ikinä oli se kun homman hoiti MissB, joka ainakin väitti minulle, että oli suorittanut kampaajakoulutuksensa YouTuben videoiden avulla.

Naurua ja hassuja tilanteita oli koko kampaamoreissuni tulvillaan. Päätin antaa MissB:lle mahdollisuuden näyttää, että mihin kykenee. Joten tehköön harjoitustyönsä sitten minun hiuksillani.

Kuka on sitten tämä salaperäinen MissB? No hän on yksi ensi viikon Helsinki Drag Battle kisan finalisteista.

Helsinki Drag Battle järjestetään nyt toista kertaa. Kuusi uutta draghahmoa haastavat kolme alalla jo pitkään työskennellyttä Drag Queenia. Nämä kolme jo alalla olevaa Drag Queenia ovat NikoLa, Anu Linnea von Kattendam ja Jere Sivonen. Yksi tämän vuoden haastajista on siis MissB.

Drag Carnival järjestetään Gloriassa 19.4.2017. Show alkaa kello 20.00, mutta ovet aukeavat jo kello 18.00. Lippuja myy ennakkoon Tiketti ja niitä voi myös ostaa myös Glorian ovelta.

Gloria sijaitsee Pieni Roobertinkatu 12:ssa Helsingissä.

Itsekin näin MissB:n livenä ensimmäistä kertaa, olen häneen tutustunut aiemmin vain sosiaalisen median kautta.Kampaamokäyntiini sisältyi  paljon draamaa. Täytyy sanoa, että kyllä tuo MissB oli sellainen pakkaus, että hän osasi kyllä eläytyä täydellisesti hahmoonsa. Näkee, että hahmoa on harjoiteltu pitkään ja antaumuksella. Niin hyvin hän veti.

Teimme tietenkin myös livelähetystä kampaamokäynnistäni. Pinkit korkokengät tubekanavalla on nähtävissä, että millainen draamaqueen on meidän MissB.Maiju

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niinhän me taidetaan vähän molemmat olla :)

   Poista
 2. Hihihi, näyttää niin hauskalta! :) Varmasti ollut ainakin unohtumaton kampaamoreissu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, koskaan ei ole ihan näin hassun hauskaa ollut :)

   Poista
 3. Ihan hervottoman hauska kampaamoreissu :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Niin hauskaa, että vatsa oli ihan kipeä nauramisesta.

   Poista
 4. Taisi olla eka katsomani video ja ihanan hulvatonta menoa. Kiitos maanantain piristyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, katsopa joskus meidän Tädit tubettaa videoita, uskon, että pidät myös niistä. Positiviista energiaa ja hauskoja tilanteita.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.