torstai 27. huhtikuuta 2017

Hauskuuta mua!!

Alkuviikosta minut yllätettiin mukavasti työpäivän aikana. Ystäväni Teija marssi luokseni ja sanoi, että "näin eilen kaupassa tällaiset korvat ja ne huusi sinun nimeäsi". Voi todellakin ne huusi. Teijalle olen varmasti monta kertaa maininnut, että mä haluan Minni-hiiren korvat ja hän muisti heti, kun nämä tulivat vastaan. Voi mikä ihana yllätys.

Korvat pääsivät heti käyttöön. Täytyy sanoa, että varmasti jokainen joka käveli meidän toimiston "lasiseinän" ohi hymyili, joten korvat toimivat siis hyvänmielentuojana.
Juttelin asiakkaan kanssa puhelimessa ja kun lopetin puhelun sanoin työkavereilleni, että "voi kun asiakas olisi tiennytkään, että jutteli juuri Minni-hiiren kanssa". No ei tiennyt asiakas ei. Mielikuva kuitenkin nauratti minua kovasti.

Eräs työkaveri käveli toimistomme ohi ja huomasi mun puhuvan puhelimessa ja tuli sanomaan, että "ethän sä voi kuulla mitään, kun puhelin ei ole korvassa". No hitsin pimpulat sentään, no näinhän se oli. Otin siis opikseni.Tällä rouvalla on jo hyvää varastoa itsensä ja ehkä vähän muiden viihdyttämiseen.Työpaikan hauskuuttajat


Olen myös miettinyt sellaista, että jokaiselle työpaikalle pitäisi palkata joku ihminen, joka hauskuuttaisi muita työn lomassa. Voin kertoa, että työt sujuisivat paljon paremmin. Monta kertaa on naurettu lähikavereiden kanssa, että voisin alkaa "työpaikkahauskuuttajaksi". Kävisin ruoskimassa ihmisiä parempiin suorituksiin parin tyhmän läpän avulla ja sitten lopuksi voitaisiin ottaa vaikka pienet  yläfemmat.

Muutamilla työkavereilla on tapana raahautua mun "loossiini" ja sitten pyytää, että "hauskuuta mua" tai "kerro mulle jotain kivaa". Joskus olen nauraen sanonut, että "hitsi tässä nyt ehdi koko ajan olla hauskuuttamassa". Joskus säälistä voin vähän hauskuuttaakin. Onneksi se tulee usein ihan luonnostaan. Toisinaan ei vaan kiireen keskellä pysty tuollaisiin suorituksiin.

Mutta miettikää, että jos työpaikalla olisi työpaikkaklovni, joku sellainen kuin on lastensairaaloissa. Eikö työpaikalla olisi kaikilla silloin paljon kivempaa?

Maiju

10 kommenttia:

 1. Oiiii, tästä tuli niin iloonen mieli☺
  Kiitos Maiju ♫~♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te. Sai kyllä hymyn huulille toi panta :)

   Poista
 2. Mä taidan olla se meidän työpaikan klovni :)
  Tämä postauskin sai taas hymyn huulille ☺️

  VastaaPoista
 3. Ainakin mua sä hauskuutat aina kun nähdään. Koska läpsitään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Onneksi sä itsekin läpsijä-tyyppinä ymmärrät tän jutun :)

   Poista
 4. En kestä - Maiju, mä vielä joku työpäivä otan sulle videopuhelun kun tarvitsen piristystä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä NIIN jään odottamaan sun videopuheluasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.