torstai 20. huhtikuuta 2017

Helsinki Drag Battle 2017 oli hieno tapahtuma

Muutamaan otteeseen olen blogissani sivuuttanut aihetta Drag Battle 2017 kilpailu, koska hiusmuotoilijani Miika otti osaa tänä vuonna kyseiseen kilpailuun. Kerroinkin tästä pari päivää sitten blogissani, silloin olin MissB:n asiakkaana kampaamossa, blogipostaus aiheesta löytyy täältä. Tuo postaus sisältää videon, jossa promottiin MissB:n hahmoa.

Helsinki Drag Battle 2017 järjestettiin Gloriassa. Olin sanonut Miikalle alkuun, että saas nähdä, että jaksanko lähteä, kun olen niin vanha ihminen, ettei enää jaksa valvoa myöhään. Kuitenkin päätin lopulta lähteä ja täytyy sanoa, että en kadu sitten ollenkaan. Drag Carnival oli todella huikea ja ilta oli hyvin viihdyttävä.

Lavalle nousi upeita kilpailijoita ja toinen toistaan upeampia hahmoja. Täytyy sanoa, että ilta oli hyvin huikea ja yllätyin siitä, että löysin monta itseäni miellyttävää hahmoa kilpailijoiden joukosta. Kuitenkin olin lojaali mun ehdottomalle suosikille eli MissB:lle. Olen saanut sivusta seurata sitä, että kuinka hahmo on syntynyt ja kuinka se on kehittynyt kilpailun lähestyessä. Aina kampaamokäynnillä olen muistanut kysyä, että mitä uutta aiheen tiimoilta kuuluu.

Mikä Dragissa sitten kiinnostaa? Kiinnostaa sen viihdyttävyys, välillä vähän överitkin toteutukset ja värikkäät hahmot. Kännykkä täyttyi kuvista ja videoista. Tässä muutamia räpsyjä ja postauksen lopussa linkki tubekanavalleni, jotta pääsette myös katsomaan, että miltä tämä näytti myös livenä.

 

 


 

Voittajan on helppo hymyillä ja voittajan ystävän eli Even myös. Nämä molemmat tyypit on mun lemppareita ja heitä sekä minua yhdistää se, että molemmat on mun kampaajia.
Drag Battle video on katsottavissa alla olevan linkin kautta.


Show oli kyllä niin mahtava, että ensi vuonna olen ehdottomasti paikan päällä. Silloin en edes mieti, että jaksaako vanha valvoa. Vanhahan jaksaa, kun oikein tsemppaa.

Maiju

2 kommenttia:

  1. Niin upeeta, että pääsit paikalle. Vielä upeampaa oli MissB:n voitto ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin. Ajattelin mielessäni, että en olisi antanut anteeksi itselleni, jos olisin jättänyt väliin. Niin mahtava ilta.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.