keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Joskushan voi vähän yllättää

Useampaan kertaan olen kertonut näitä työpaikan yllärijutuista. Tällä kertaa oli mun seinäkalenteriin ilmestynyt jossain vaiheessa eilisen päivän kohdalle, että "Mari 28 v". Tämä siis tarkoitti sitä, että Mari 28 vee haluaisi, että me muistamme hänen syntymäpäivänsä, jonka olisimme varmasti missanneeet ilman vihjailua. Mari on aina muistamassa muita ja miettimässä yllätysjuhlia muille, joten ihan täpöllä aloimme Teijan kanssa miettimään, että mitä hänelle keksimme.

Heti kun tajusimme, että on vappuviikko, niin aika nopeasti heräsi ajatus vappupallosta ja juuri tietynlaisesta vappupallosta. Sitten tiesimme, että pitää hankkia kukkia ja korttikin pitäisi hankkia.
Yksityiskohdat harkittiin tarkkaan ja toisiinsa sopiviksi.

Halusimme ehdottomasti tämän kukkapallon, mikään muu pallo ei tullut kysymykseenkään. Halusimme iloa tämän ihanan työkaverin päivään. Mikään muu ei olisi kuvastanut lahjan saajaa, kuin tämä pallo. Kukkien piti olla keltaiset, koska niistä saa positiivista energiaa.Tässä me aamulla olimme lähdössä viemää työkaverin pöydälle lahjuksia, jotta  ne olisi valmiina kun Mari tulisi töihin.Harmitus, joudun luopumaan tästä ihmisestä reilun viikon päästä, koska hän vaihtaa työpaikkaa. Kenen kanssa mä jatkossa keksin näitä kepposia. Tosin Marin kanssa varmasti jatketaan jatkossa näitä juttujamme.Nauroimme Teijan kanssa sitä, että pitkän käytävän päähän on pitkä matka, koska huudan koko ajan. Pysähdy, odota vähän, nyt tulee mahtava kuva. Siinä hän sitten poseeraa mun toivomalla tavalla.Päästään pari metriä ja odotas vähän Teija, nyt tulee sairaan  hieno kuva. Pysähdy.Tällainen näkymä odotti synttärisankaria, kun hän saapui työpaikalle. Sermin takaa kurkisti tällainen piristys.Kun työkaveri oli tullut töihin. Lähetin hänelle vielä pienen videotervehdyksen. Ihanaa ihmistä on hauska ilahduttaa. Minun kalenteriin saa aina käydä kirjoittamassa syntymäpäivänäsä. Muutenhan ei näitä päiviä voi muistaa millään.

Onnea vielä synttärisankarille. Meilläkin oli kivaa tämän pienen hetken suunnittelussa.

Maiju6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, mulla on ihania työkavereita, jotka myös yllättävät <3

   Poista
 2. Ihana yllätys. Muistamisen ei tarvitse edes olla mikään iso, kunhan siinä on ajatusta mukana! Itse olisin ilahtunut tuollaisesta yllätyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakaan ei tarvitse olla suuren suuri. Joskus pieni lappu työpöydällä voi piristää <3

   Poista
 3. Missäs oletkaan töissä ja missä on kalenterisi...mää tuun kirjoittamaan mun synttärini sinne :) - no ei vain, do not worry....sanoo kuus ja nolla täyttävä joulukuun viaton lapsi - mutta oikeesti, mahtava ylläri - ja aivan supermagee toi vappupallo - siitä voi ammentaa iloa pitkäksi aikaa, jos ei sen päälle satu istumaan - ja se lässähtää...huppsss.

  Aivan superia Wallatonta Wappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii.... Jos oikein muistan, niin sulla olisi vähän pitkä matka Helsinkiin. :)
   Itse ostin tänään itselleni samanlaisen pallon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.