keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kiropratikko avasi tätien lukkoja

Viime viikolla käytiin Minäkö keski-ikäinen Tiian kanssa kiropratikolla testikäynnillä. I love me messuilta saatiin lahjakortti kyseiseen paikkaan ja siitä saakka ollaan yritetty sovitella aikatauluja, jotta päästäisiin käymään. Nyt meillä oli sovittu päivälle messukeskukseen treffit ja päätimme yhdistää samalle päivälle nämä menot.

Kutsun meille oli osoittanut jo viime syksynä I love me messujen aikaan Viavital Simo. Suuntasimme siis Viavitaliin Erottajalle. Kiinnostava paikka, koska minähän kärsin liki päivittäin mun selkäongelmastani ja tiedän, että tällä hoitomuodolla on saatu hyviä tuloksia. Siksi tämä hoitomuoto minua kiinnostaa.

Taisi naurukin hieman raikaa tuolla hoitopaikassa. Naurun määrä oli sitä luokkaa, että hoito ei voinut siis olla mitenkään kauheaa. Kiropratikkoa ei siis kannata pelätä. Näyttää välillä pelottavalta, mutta sitä se ei todellakaan ole.Teimme videon hoidosta, joka on katsottavissa alla olevasta linkistä. Videolla näkee, että millaisesta hoitomuodosta on kyse. Vähän huumoriakin yhdistettiin videoon. Onko kiropratikko hoitomuotona tuttu teille? Minulle tätä on kovasti kehuttu hoitomuotona selkäongelmiin ja harkinnassa on pidempi hoitojakso, jotta näkee, että olisiko tästä mulle apua, jos saisi selkäänsä kuntoon. Nyt oli jo havaittavissa yhdellä hoitokerralla, että muutaman lukon avaamisella sai jo ihmeitä aikaan.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Suosittelen kaikille selkä- ja nivelvaivaisille menemään ammattilaisen hoitoon, kiropraktikolle, osteopaatille tai ihan vaan hierojalle. Halpa sijoitus oman kropan hyvin vointiin :)

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Miksi kärsiä, kun voi saada avun itselleen tällaisella hoitomuodolla :)

   Poista
 2. Kerran olen käynyt kiropraktikolla, niskajumin avaamassa. Kyllä auttoi, siihen loppuivat jatkuvat päänsäryt.
  Hauska video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan aiemmin en ollut mieltänyt, että voisivat auttaa myös päänsärkyyn, mutta siihenkin saa apua :)

   Poista
 3. Hauska video:) En ole uskaltanut koskaan mennä kiropraktikon pakeille, koska pelottaa se rusauttelu ihan hirveästi. Teidän videon myötä kyllä huolet hieman kaikkosi. Tarvetta saada kroppaa ojennukseen kyllä olisi, ja aika paljon;)
  Kivaa päivää, Maiju:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha pelko, se ei todellakaan satu. Ääni varmaan kuuluu omassa päässä ja se ääni varmaan on se, joka saa säikähtämään. Kokeilepa kerran, yllätyt. En olisi uskonut, että apua tuli mun pintahengitykseen parilla toimenpiteellä. Ihanaa päivää sullekin Sari.

   Poista
 4. Oon käynyt vuosia kiropraktikolla ja todellakin isompi ja pitkäaikaisempi apu mulle kuin mistään hieronnasta tms ikinä. Rakastan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäisi ottaa sellainen intensivijakso ja sitten ylläpitojakso. Pitää ottaa niskasta kiinni itseään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.